juli9820 - Makeup anmeldelse

Jeg har meget erfaring med makeup, da jeg har slået ud af mange, så derfor ville da lige dele min "anmeldelse" af makeup.

Foundation:MAC har de bedste flydende foundations, har prøvet Cliniqie, Tromborg, Maybelline, Dior, Max factor, Nilens jord osv osv, alle mærker der kan støves op i danmark. Men, MAC har de allerbedste og til en fordelagtig pris. Jeg har selv store pore og MAC's foundation gør dem praktisk talt usynlige, man begynder ikke at "flække/få linier" efter flere timers brug og den fungere på tør såvel som fedtet hud og stopper ikke porene + der er solfaktor i.

Løs pudder:Der er en del gode derude. Dog er den allerbedste Tromborg's mineral pudder - den fungere for de fleste og kommer ALDRIG til at se malet ud uanset hvor mange lag man putter på desuden har den solfaktor - den er et musthave for mig. Man kan også nøjes med kun at bruge den uden foundation under hvis man har en ren ung hud men den dækker ikke meget i sig selv!.

Mascara (ikke vandfast):Den bedste mascara der ude PT er ikke engang en af de fine mærker, det er Max Factor's "false lash effect" mascara til kun 130kr. den virker både med henblik på fylde OG længde - og hvis man har korte og få vipper som jeg er den et must have!

Mascara (vandfast):Helt klart den tve-farvede fra Loréal! Den der er lyseblå i den ene ende, og med hvid primer i den anden. Man kan gå i regnvand, svømmehal og damp uden den falder eller bliver tværet ud. Desværre er den også svær at få af, derfor undgår jeg af bruge primeren, da dine øjenvipper næsten er hvide bagefter. Så i sig selv, er den sorte mascara god.

Eyeliner:Jeg tror ikke jeg er den eneste der HADER at efter en dag på arbejde sidder ens eyeliner over det hele og kvadre, eller er så tør at den skaller eller få øjet til at se meget ældre ud ! Bobbi brown har en "long wear gel eyeliner" den er vandfast og den HOLDER, samtidig irritere den ikke øjet (jeg har sarte øjne) og kan fåes i mange flatterende farver og den holder "den våde farve" og tørre ikke ud eller kvadre. Den er tilgengæld ikke til at få af hvis man ikke ejer makeup fjerner!

Selvbruner:Er ikke noget man skal bruge særlig ofte, men den bedste (ja også bedre end tan in a can - som mange sværger til) er nilens jord's ansigts selvbruner! den giver en smuk - og IKKE gul/orange kulør i ansigtet og den striber ikke eller sidder i plamager. Den gør en nogle toner mørkere, og hvis man vil have en helt mørk kulør, kan man tage den på af to omgange ! Den er fantastisk!

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 5927

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35337209701538sekunder