Hvad byder livet ikke på ? - Forside

Welkommen til min side ..

Jeg har mest af alt oprettet denne, for at kunne læsse lidt af alle de tanker og hændelser af, som jeg hver eneste dag må forholde mig til.
Der skal bearbejdes mange ting her i livet, men mest af alt, accepteres og læres at leve med ....

Ofte er det rart at kunne relatere til andre mennesker og deres erferainger i livet. Dette har jeg selv benyttet mig meget af, og det har hjulpet mig nogle skridt på vejen til, at jeg endnu kan leve mit liv på et plan, hvor jeg til dels kan acceptere nogle ting, og til dels bevare motivationen for at det nok skal blive bedere
.

Jeg hedder Julie, er 20 år gammel og mit mål i livet er, at lære at leve livet med de ting som det vil føre med sig, og trods bump på vejen gøre det med oprejst pande..  

 

Før du dømmer mig ..! Så tag mine sko på og gå de samme veje, som jeg har gået. Bearbejd tabet af mennesker, som jeg har mistet. Ha' styrken til at gå igennem, alle følelser og hændelser, som jeg har gjort. Snuble over alle stenene, som jeg snublede over. Rejs dig altid op igen og fortsæt, som jeg gjorde. Efter alt dette kan du dømme mig eller mit liv.. - Vi er alle individer med hjerte, tanker & følelser. Vi begår fejl og dummer os..
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 20

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38444185256958sekunder