Julieduelund - Zoneterapi

Behandlinger og priser


Zoneterapi - 60 min.

Pris                                         400 kr.

 

Baby Zoneterapi - 25 min.

Pris                                         200krOm Zoneterapi

I Danmark har vi først rigtig stiftet bekendtskab med Zoneterapi i 1970-erne men behandlingsformen har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og Afrika som et led i meridiansystemerne. Zoneterapi er en behandlingsform hvor man via trykbehandling på fødderne kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen og zoneterapien anvendes derfor som middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion.

Zoneterapi bygger på opfattelsen at fødderne kan opdeles i zoner hvor hver af kroppens dele er forbundet med en zone på fødderne. Disse zoner kaldes ”reflekszoner”. Enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder vil afspejle sig i den tilsvarende reflekszone på fødderne. En trykbehandling af dette område vil virke tilbage med en normaliserende effekt på det pågældende organ eller vævsområde i kroppen. Ved at vurdere ømheden i reflekszonen samt vævets tilstand dannes et indtryk af ubalancer og behandlingen justeres herefter.


Zoneterapiens virkninger

Zoneterapien er blandt andet kendt for at have yderst gode immunstyrkende, udrensende samt helende egenskaber og kan derfor anvendes både forebyggende og ved sygdom. 


Mulige symptomer eller sygdomme hvor zoneterapi kan have en gavnlig effekt kan fx være:

 • Mave- og tarm problematikker
 • Allergier
 • Hovedpine og migræne
 • Smerter i krop/muskler
 • Kredsløbsproblematikker
 • Kolik hos spædbørn
 • Svagt immunforsvar
 • Organrelaterede sygdomme
 • Betændelsestilstande i kroppen
 • Menstruationsproblematikker/overgangsalder/PMS
 • Stress og anspændthed


Hvorfor zoneterapien virker

I forbindelse med zoneterapibehandling er det blandt andet iagttaget at blodkapillærerne åbnes op i de vævsområder, hvis reflekser bliver behandlet med zoneterapi. Dette sker sandsynligvis via nervesystemet, sådan at spændingstilstande i muskulaturen eller i blodåre omkring og i det pågældende væv afslappes og åbnes. På denne måde kan næringsstoffer og ilt nu kan flyde frit med blodet ind i området og affaldsstoffer kan borttransporteres således at kroppen udrenses. Der sker en øget produktion af nogle neurohormoner, hvilket bevirker en smertestillende og afslappende effekt. Der sker desuden en stabilisering og afslapning af det autonome nervesystem, dvs. den del af nervesystemet som er udenfor viljens kontrol. 

Zoneterapien er på linie med fx akupunkturen og shiatsu-behandling, en ’energibehandling’, som stimulerer kroppens æteriske energi. Behandlingen skaber mulighed for, at kroppens reguleringsmekanismer kan bringe kroppen tilbage til en tilstand af balance og højt energiniveau.

 
Panel title

© 2018 julieduelund

Antal besøg: 82

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51884293556213sekunder