JULIES BLOG - Blog
April
6
2014

Okay! let's get this started!YESSSS (forestil jer lige Mick Øgendahl sige det, hvis i har set spas)

Okay! som i sikkert har lagtmærke til har jeg ikke været på i enooooooooormt lang tid! og ja... ikke fordi jeg har haft travlt, meeeen fordi at jeg har glemt det - ikke glemt som i glemt. det er mere sådan at jeg har tænkt på det, men så tænkt på mad, og besluttet mig for at i stedet for at blogge, så ville jeg spise. Det er slut nu! (Eller jeg spiser stadig, sådan morgen, morgen, morgen, middag, middag, middag, midt imellem, kedsomhedsmad, aftensmad, keder mig mad og SULTEN IGEN mad.) men der er sket en hel del!(Not really, har mest siddet og gemt mig væk fra lyset, imens jeg har storket kendte mennesker... *griner *bliver langsomt til gråd)

Men i hvert fald:

Det der kommer til at ske i år eeeeeer:


Konfirmation! (Yup! er SÅ klar til at falde op af kirkegulvet!)


To koncerter: Miley Cyrus og One Direction! *fangirling (Kommer til at blogge om det. Ikke live, fordi TIL koncerterne får jeg travlt med at overleve, samtidigt med at jeg forsøge at vinke til dem, samtidigt med at jeg synger med, samtidigt med at jeg forsøger at fiske en slatten sandwich op af min taske, fordi jeg er sulten)


Og så skal jeg i år til Bornholm (fordi det åbenbart er bedre at være kulturel i dit eget land først, end i andre lande... som om!) Men måske er der nogle lækre drenge... med bornholmsk accent.


Så! forsøger at lave det her meget mere regelmæssigt, og UNDSKYLD jeg ikke har været på, i MEGET lang tid!

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 60882

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11768579483032sekunder