Jul med 7.a - Australien

Australien

1) Australien er et land på den sydlige halvkugle nordvest for New Zealand.

Landet er det 6. største i verden.

Befolknings tallet er på ca 20 millioner.

Hovedstad: Canberra.

Største by: Sydney.

National sprog: Engelsk.

Australien består for det meste af savanne eller ørken men ellers stort diversitet i naturen, alt fra alpine sletter til tropiske regnskove.

Australiens flora og fauna unik og forskelligartet.

Store sportsgrene i Australien er australsk fodbold, rugby hvor det australske landshold er et af de mest fremtrædende i verden. Også cricket, svømning og surfing er populære sportsgrene.

Australien er også kendt for blandt andet kænguruer og koalabjørne.

2) De fleste australiere er kristne, så de fejre jul pga af Jesu fødsel d. 24-25 december

3) I ugerne op til jul bliver huse indrettet lykønskningskort bliver sendt ud, julesange sunget, juletræer sat ind i de fleste australieres hjem, skoler og offentlige steder, og børn der i glæde besøger Santa Claus. På juledag samles familie og venner for at udveksle gaver og nyde særlige julemad.

Mange australiere tilbringer julen uden døre, med fx at tage til stranden, eller på vej til camping for  en længere periode i løbet af juleferien. Det er blevet tradition for de internationale besøgende, der er i Sydney i juletiden at gå til Bondi Beach, hvor op til 40.000 personer fejre jul juledag.

Jul i Australien er lidt anderledes end jul i Danmark. De holder selve juleaften den 24. december lige som i Danmark, de spiser typisk en kalkunmiddag eller bare en god middag, nogle familier laver slet ikke noget specielt den aften. Den rigtig dag for dem er nemlig den 25. december, her står de op om morgenen og får gaver, de danser dog ikke om træet. Så tager mange på stranden og har en BBQ, alt samme meget afslappet.


Udregning

Fra sydney lufthavn-Ul’s super spa = 60km

60km/t

Flybilletter = 12.436kr for 4 personer.

Det tager 1 time at komme frem.

Pris i alt=12.478,72

 

Ekstra udstyr:

Hvis man har hund =100kr

For en bolig til 4 i en uge= 12.600

 
Panel title

© 2019 julmed7a

Antal besøg: 428

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60556197166443sekunder