Jul med 7.a - Spanien

SPANIEN

Julen:

Juletræ

Juletræer magisk vis synes at blive vist til salg overalt og pointsettiers, den traditionelle røde bredbladet planter, der er plantet i næsten alle offentlige og kommunale haven.

Ligesom de traditionelle træer i hjemmet vil der også være små versioner af Belénes eller krybber. Disse vil altid omfatte barnet Jesus, Maria og Josef og de hellige tre konger.

 

Juleaften (24. december)

Jul i Spanien, teknisk set falder to gange. Du har den traditionelle jul den 24 og 25 december og de hellige tre konger i januar. For de fleste spaniere er der tre hovedfaser til jul, startende med juleaften (Nochebuena), som er meget en familie affære. Aftenen kan starte i hjemmJuleaften (24. december)

Jul i Spanien, teknisk set falder to gange. Du har den traditionelle jul på 24th/25th december og de hellige tre konger i januar. For de fleste spaniere er der tre hovedfaser til jul, startende med juleaften (Nochebuena), som er meget en familie affære. Aftenen kan starte i hjemmet, men ofte ender med en fest på et hotel, klub eller diskotek med venner og familie. Det er sandsynligt, at hver generation af familien er repræsenteret. Partiet vil fortsætte hele natten. Cava (a brus chanpagne) er den mest populære drik i julen med millioner af flasker, der sælges.
 
 
Familien juleaften måltid er en af de vigtigste måltider på året for en spansk familie og husmoderen vil blive travlt med at forberede den traditionelle billetpris for det meste af dagen. Det vil bestå af mange kurser af fisk og kød.

et, men ofte ender med en fest på et hotel, klub eller diskotek med venner og familie. Det er sandsynligt, at hver generation af familien er repræsenteret. Partiet vil fortsætte hele natten. Cava (a brus chanpagne) er den mest populære drik i julen med millioner af flasker, der sælges.
 
 
Familien juleaften måltid er en af de vigtigste måltider på året for en spansk familie og husmoderen vil blive travlt med at forberede den traditionelle billetpris for det meste af dagen. Det vil bestå af mange kurser af fisk og kød.

 

Usædvanlige traditioner i julen i Spanien

Caganer
Dette er en catalansk specialitet, selv set over hele Spanien i dag. Den Caganer er et gnome-lignende figur, som regel lavet af porcelæn. Han er afbildet med bukserne ned, afføring og er skjult et eller andet sted blandt de Fødselskirken scene. (spot ham på billedet til højre). De fleste rådhuse har store Nativity skærme, åben for offentligheden.

 

Regnestykke:

Kørsel:

65 : 60 km/t x 100 = 108, 333

108,333 : 100        = 1,08333 t

1,08333 x 60         = 64, 998 min.

                              = ca. 1 t 4 min.

Billund til Madrid:

Flybilletter                 8.140 kr

 

 
Panel title

© 2019 julmed7a

Antal besøg: 418

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56833791732788sekunder