june - Forside

Opdatering fra tidligere:
Michael og jeg flyttede til London den 1 August 2011 og boede på et dansker hjem som hedder KFUK. Der fandt vi en masse gode venner, og de 4 andre personer som vi nu bor sammen med: Matias, Morten, Mads, Dennis.
Vi bor nu i et rækkehus på 3 etager på Crewys road, som er i nord øst London. Det tager omkring 30-40 at komme ind til byen med tog. Det er et rigtig dejlig lille hus, med en god have til. Michael og jeg bor oppe i toppe og har vores eget store værelse og eget badeværelse. Vi har en rigtig god udsigt ud og nord London.
Da vi kom her over fik jeg arbejde på et hotel som hedder Andaz, men jeg holde rimelig hurtigt, fordi jeg ikke kunne lide at være der, og fordi ikke rigtig var nogen at snakke med og fordi arbejdstiderne var så dårlige. Derefter fik jeg hurtigt et arbejde på en italiensk cafe inde i centrum af London. Jeg arbejder sammen med 2 andre danskere så nu har jeg nogle af snakke med. Jeg er dog allerede på udkig efter noget andet fordi jeg kun kan få aftenvagter, hvilket betyder jeg er hjemme omkring 2.30 om natten, hvilket ikke er ret sjovt, specielt ikke når Michael arbejder om morgenen.
Michael laver mad til nogle bank folk i en bydel der hedder Hammersmith (ude omkring hvor min kusine Nadia bor = Vest). Han har intet tilfælles med sine kollegagere, og er derfor også på udkig efter noget andet.

Vi har det ellers rigtig godt, og det er fra nu jeg vil skrive lidt om vores liv, når der sker noget spændende.

 
Panel title

© 2018 june

Antal besøg: 24

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57664012908936sekunder