justin-drewbieber. - om justin.

Justin Drew Bieber blev født en tirsdag den første marts i 1994.  Justin Biebers forældre var aldrig gift, men det første år i Justin's liv boede de sammen. Da han ca. var 12 måneder flyttede hans far til Winnipeg, en anden by i Canada. Efter Justins far var flyttet væk, var Justin Biebers mor helt alene som 19 årig om at opdrage en dreng. Hun havde værken økonomisk støtte eller en faderlig rolle til sin søn.
Da Justin var to år fik han et lille plastik trommesæt. Man opdagede at lille Justin havde talent. Han fik lov til at hamre på det lille plastik miniature sæt indtil han var 4 år. 
Der blev der holdt en fundraiser/indsamling på det lokale hotel, hvor de fik samlet nok penge til at købe et stort sæt trommer. Senere hen kom klaveret. Faktisk er Justin's mormor pianist. Hun spiller feter øret og skriver selv musik(ikke tekster). Det at lære at spille klaver var åbenbart ikke nok. Som de fleste børn fik han også stuearrest. Så kom der en tredje instrument på, nemlig guitar! En dag da han havde fået stuearest, tog han sig sammen for at lære et lille stykke. Det udviklede sig hurtigt. 
En dag fortalte Pattie(Hans mor) ham at han kunne synge. 2 uger efter Justin Biebers mors bekendgørelse kom Stratford Idol på banen, et sang-show for unge mennesker arrangeret af det "Stratford Youth Center" Justin blev tilmeldt. Han havde mange odds imod sig, da de andre deltagere havde både-og taget sang timer eller havde en sanglærer. Men, det gik bedre end forventet. Justin klarede sig rigtig godt, men desværre kunne alle fra hans familie eller venner ikke dukke op. Derfor besluttede hans mor og ham selv, sig for at sætte optrædserne ud på youtube. Justin røg i semifinalen og skaffede sig en anden plads. Første pladsen var Kristin Hawley. 

Justin's populariteet voksede på Youtube. Han begyndte at få abonnementer, venner, beskeder, tilbud, og kommentarrer. Folk viste interresse. Han begyndte så at sætte videoer ud på youtube, hvor han sang sange fra kunstnere som Usher, Justin Timberlake, Boy II Men Det resulterede i at talent spejderen Scott 'Scooter' Braun klikkede på en af hans videoer ved en fejltagelse. Scooter Braun forsøgte derefter at spore ham ned, Han startede med at finde uf af hvilket teater der blev spillet efter, og bagefter sporede Scooter hans skole ned. Scooter kontaktede Pattie og Justin, men de var begge lidt hysteriske. Specielt på grund af deres navn. Så var der også den ting at De havde allerede sagt nej til så mange, pladeselskaber. De havde ikke råd til en advokat og var derfor bange for at signere Justins sjæl væk men Scooter ville ikke miste en så god klient som Justin. Han havde stor talent og det havde Scooter bemærket. Han tilbød defor en advokat hvis de ville underskrive en Kontrakt.


Navn: Justin Drew Bieber
Alder: 17år
Fødselsdag: 1. Marts 94
Stjernetegn: Fisk
Født: London, Ontario Canada
Opvokset: Stratford, Ontario 
Familie: Mor (Pattie/Patricia Lynn Mallete), Far (Jeremy Jack Bieber)
2 halvsøskende på hans fars side (Jazmyn og Jaxon Bieber)
Status: I et forhold med Selena Gomez, det har Selena bekræftet
Dyr: En lille hund ved navn Sam
Hårfarve: Brun
Frisure: Kort hår 
Øjenfarve: Brun
Højde: 1.73cm ca. 
Mobil: Ja, en Iphone 4G og Blackberry 
Facebook: Ja, Justin Bieber 
Twitter: Ja, @Justinbieber 
Youtube: Ja, Justinbieber og Kidrauhl (hans personlige) 
Stylist/Swag-coach: Ryan Good
Manager: Scott 'Scooter' Braun
Sanglærer: Mama Jan
Pladeselsskab: Island Def Jam/RBMG (Raymond Braun Media Group) 

 
Panel title
Antal besøg: 151

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51633095741272sekunder