Mette & Mads - Praktiske oplysninger
Børn
Vi kender heldigvis rigtig mange skønne børn efterhånden, og de er meget velkomne til at deltage i kirken og til receptionen efterfølgende. Festmiddagen og efterfølgende dans ser vi dog som en voksenfest, så derfor beder vi om, at børn bliver afhentet/afleveret til pasning senest kl. 17.30.
Jakob og Sofia deltager ved alle festlighederne, så meget som de magter, det er nemlig lykkedes os, at finde en barnepige, der vil holde øje med dem under middagen og senere på aftenen.
Børnene glæder sig og er allerede begyndt at øve sig i at få taget billeder
4f74b68d9d87129032012.jpg

Og i at danse på bordene
4f74b6b03cd3029032012.jpg


Fotografering
Som alle andre brudepar vil vi også gerne have taget nogle skønne billeder fra vores store dag, og til det formål håber vi, at i vil dele de billeder i evt. tager af os, med ossmiley.gif Derudover har vi engageret en dygtig fotograf, der vil tage billeder af os i en times tid om eftermiddagen. Dette vil foregå i omgivelserne omkring Amalieager. I den forbindelse beder fotografen om "arbejdsfred", men vi stiller selvfølgelig gerne op til fotografering, når de "officielle" billeder er blevet skudt.

Overnatning
Da festen bliver afholdt langt ude på landet, kan det jo være svært at finde hjem i seng efter en lang dag og nat, eller der kan bare være rigtig langt hjem, og så er det jo rart med muligheden for at overnatte. Da vi som sagt er langt fra nærmeste hotel, har vi fået mulighed for at tilbyde jer overnatning på Østervej 17, hvor der IKKE findes en masse fancy hotelværelser, men der er dog en del rum og masser af plads, der er badeværelse og der er mulighed for at placere en luftmadras, et liggeunderlag eller man kan tage den "On the rocks" og bedst af alt, så er det GRATIS;-) Vi har nogle madrasser, som kan blive fordelt efter "først-til-mølle-"princippet, men man skal selv medbringe sovepose, dyne, pude, nattøj osv.

Der er også mulighed for at slå telt op eller placere en campingvogn et sted i området.

Vi regner selv med at tilbringe et par timer i den her
4f74b7bc10e3329032012.jpg


Vi håber, at der er nogle af jer (gerne mange af jer;-)), der vil benytte jer af muligheden for overnatning, og dermed også spise morgenmad sammen med os søndag morgen, hvilket vi jo selvfølgelig sørger forsmiley.gif 

Oppakning af gaver
Da vi ved at det bliver en dag, hvor tiden flyver af sted, og hvor vi først og fremmest ønsker at se og snakke med vores gæster, vil vi kun pakke gaver op i det omfang tiden tillader det. Er der gaver, som i synes vi skal åbne på dagen, må i meget gerne lade en lille fugl synge det i vores ørersmiley.gif Det kan også være en idé at pakke gaver ind i cellofan, så er det nemt for alle at se hvad vi er blevet beriget med. Ellers vil vi meget gerne have lov til at pakke gaver op søndag formiddag, hvor der er mere tid til at vi kan nyde denne del af brylluppet ogsåsmiley.gif

Påklædning

Anbefalessmiley.gif og gerne festlig!

Derudover skal i være opmærksomme på, at festen bliver holdt i telt (altså sådan et stort telt, ikke et iglotelt, vel Vagn;-)), og selvom vi har sendt besked til vejrguderne, vil forsøge os med røgsignaler og et hav af mariehøns, kan det jo godt gå hen og blive en både kølig og fugtig affære, bare lige så i har det in mente i forhold til jeres påklædning.

Toastmaster
Hvis i ønsker at bidrage til festlighederne med et indslag under middagen, bedes i kontakte vores toastmaster Morten Juszczyk på tlf. 23 30 85 34 eller mail juszczyk@hotmail.com
Han er normalt meget god ved både dyr og børn, så tøv ikke med at kontakte hamsmiley.gif
4f74b5a0b67b829032012.jpg


 
Panel title
Antal besøg: 1627

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37622880935669sekunder