juuls-aloevera - Blank side

Wellness-arrangementer

I. Basic Skin Care - teenagere/unge (min. 4 deltagere)

Håndkur med peeling, rens og nærende creme. Let massage af nakke og skuldre. Afrensning af ansigt, peeling, dybderensende maske, punktbehandling, afsluttende med dagcreme. Undervejs vil vi fortælle om Aloe Vera plantens egenskaber og de anvendte produkter. Vi anvender bl.a. produkter fra Basic Skin Care programmet.

Varighed: 90-120 min. Vært/værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Forud for arrangementet modtager vært/værtinden et gavekort, som kan indløses som betaling for vedkommendes deltagelse. Ydermere får vært/værtinden 15% rabat ved køb af produkter til sig selv samme aften. Pris for øvrige deltagere er kr. 100,- pr. person, og de får 10% rabat ved køb af produkter samme aften.

2. Skin Care - mænd (min. 4 deltagere)

Håndbad med peeling, rens og nærende creme. Let massage af nakke og skuldre samt hovedbundsstimulering. Afrensning af ansigt, dybderensende maske, eksfolierende creme, afsluttende med dagcreme eller hudplejende after shave. Undervejs vil vi fortælle om Aloe Vera plantens egenskaber og de anvendte produkter. Der vil være mulighed for at smage på drikkegeler.


Varighed: 90-120 min. Vært/værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Forud for arrangementet modtager vært/værtinden et gavekort, som kan indløses som betaling for vedkommendes deltagelse. Ydermere får vært/værtinden 15% rabat på køb af produkter til sig selv samme aften. Deltagelse for øvrige deltagere koster kr. 125,- pr. person, og de får 10% rabat ved køb af produkter samme aften.

3. Beauty Skin Care - kvinder (min. 4 deltagere)

Hånd- eller fodbad med peeling, rens og nærende creme. Let massage af nakke og skuldre samt hovedbundsstimulering. Afrensning af ansigt, dybderensende eksfoliering, opfriskende toner, fugtighedsgivende serum, afsluttende med dagcreme. Undervejs vil vi fortælle om Aloe Vera plantens egenskaber og de anvendte produkter. Vi anvender bl.a. produkter fra Sonya Skin Care Collection. Der vil undervejs være mulighed for at smage på drikkegeler.


Varighed: 120-180 min. Værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Forud for arrangementet modtager værtinden et gavekort, som kan indløses som betaling for vedkommendes deltagelse. Ydermere får værtinden 15% rabat ved køb af produkter til sig selv samme aften. Deltagelse for øvrige deltagere koster kr. 150,- pr. person (v/fodbad: kr. 160,-), og de får 10% rabat ved køb af produkter samme aften.

 

4. Beauty Pro Skin Care - kvinder (min. 4 deltagere)

Hånd- eller fodbad med peeling, rens og nærende creme. Let massage af nakke og skuldre samt hovedbundsstimulering. Afrensning af ansigt med cleanser og toner, dybderensende, opstrammende og fugtgivende ansigtsmaske, afsluttende med dagcreme eller natcreme. Undervejs vil vi fortælle om Aloe Vera plantens egenskaber og de anvendte produkter. Vi anvender bl.a. produkter fra skønhedsprogrammet Aloe Fleur de Jouvence. Der vil undervejs være mulighed for at smage på drikkegeler.


Varighed: 120-180 min. Værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Forud for arrangementet modtager værtinden et gavekort, som kan indløses som betaling for vedkommendes deltagelse. Ydermere får værtinden 15% rabat ved køb af produkter til sig selv samme aften. Deltagelse for øvrige deltagere koster kr. 150,- pr. person (v/fodbad: kr. 160,-), og de får 10% rabat ved køb af produkter samme aften.

5. Beauty make-up (min. 4 deltagere)

Håndkur med peeling, rens og nærende creme. Afrensning af ansigt, peeling og dagcreme. Ansigtsanalyse. Derefter lægges makeup efter stil og temperament. Undervejs vil vi fortælle om Aloe Vera plantens egenskaber og de anvendte produkter.

Varighed: 90-120 min
. Værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Forud for arrangementet modtager værtinden et gavekort, som kan indløses som betaling for vedkommendes deltagelse. Ydermere får værtinden 15% rabat ved køb af produkter til sig selv samme aften. Deltagelse for øvrige deltagere koster kr. 125,- pr. person, og de får 10% rabat ved køb af produkter samme aften.

Til alle ovenstående arrangementer vil der være en lille gave til alle deltagere.

------------------------------------------------------------

Produktpræsentation/-demonstration (uden behandling)

A. Personlig produktpræsentation (individuel):

Gennemgang af udvalgte produkter efter dit ønske/behov. Der vil være mulighed for at smage på drikkegeler og prøve produkterne. Undervejs vil vi få en snak om Aloe Vera plantens egenskaber og betydning for vores sundhed i dag.
Varighed: 30-45 min. Deltagelse gratis. Kan foregå hjemme hos din Beauty Forever konsulent eller hjemme hos dig alt efter aftale.

B. Top 10 (min. 6 deltagere):

Kort indlæg om Aloe Vera plantens historie og betydning for vores sundhed i dag. En gennemgang af vores 10 mest populære produkter. Der vil være mulighed for at smage på drikkegeler og prøve udvalgte produkter.

Varighed: 45-60 min. Deltagelse gratis. Vært/værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement. Vært/værtinden får en gave som tak for sin indsats.

C. Touch of Forever (min. 6 deltagere):

Kort indlæg om Aloe Vera plantens historie og betydning for vores sundhed i dag. En gennemgang af vores 20-25 mest populære produkter. Der vil være mulighed for at smage på drikkegeler og prøve udvalgte produkter.
Varighed: 60-90 min. Deltagelse gratis. Vært/værtinden lægger "hus" til og står for evt. traktement.Vært/værtinden får en gave som tak for sin indsats.

Sådan foregår det

Wellness-arrangement

Hjemme hos dig eller på din arbejdsplads


Som vært/værtinde inviterer du de øvrige deltagere, lægger hus til eller arrangerer lokale, og du står for traktement efter dit valg. Isvand og lidt at "nippe" til undervejs er altid en god ting. Det kan fx. være tørret frugt, rosiner og nødder, frisk frugt i mundrette bider, saltstænger el.lign. Når selve programmet er overstået, kan om ønsket serveres en let sandwich eller lidt kiks og ost med et glas vin eller en kop kaffe/the eller andet efter dit valg. Det er op til dig.


Forud for arrangementet (senest dagen før) mailer du en deltagerliste til os, således at vi hjemmefra kan forberede kvitteringer til hver enkelt deltager.


Vi medbringer håndklæder, vandskåle eller vandbaljer og spejle samt svampe m.v. til det aftalte antal deltagere.


Alle deltagere skal sidde rundt om et spisebord.


Af hensyn til nakke- og skuldermassage anbefales det, at deltagerne har en soltop eller en t-shirt/bluse på, som ikke går for højt op i halsen. Evt. smykker og tørklæder tages af før massagen.

Afhængigt af deltagerantal og arrangement-type vil der være 1 eller 2 konsulenter til stede.


Vi har brug for lidt afsætningsplads til vores produkter, fx. et bord, en reol eller et strygebræt med en dug på. Vi udleverer brochuremateriale og bestillingssedler til alle deltagere, og efter wellness-programmet vil vi tage imod spørgsmål og bestillinger.


Vi medbringer evt. et lille produktlager. Såfremt vi har de ønskede produkter, får deltagerne ved kontant betaling produkterne med hjem samme aften. Ellers vil produkterne blive efterleveret hos vært/værtinden eller hos bestilleren efter nærmere aftale. Der forudbetales via bankoverførsel eller kontant ved modtagelse af produkterne.

Produktpræsentation/-demonstration

Hjemme hos dig eller på din arbejdsplads


Som vært/værtinde inviterer du de øvrige deltagere, lægger hus til eller arrangerer lokale, og du står for traktement efter dit valg. Et par kander isvand og lidt at "nippe" til undervejs er altid en god ting. Det kan fx. være sunde snacks som tørret frugt, rosiner og nødder, frugt i mundrette bider, saltstænger. Efter produktpræsentationen kan du evt. servere en let sandwich eller lidt kiks og ost med et glas vin eller en kop kaffe/the. Det er op til dig.


Det er bedst, hvis gæsterne kan komme til at sidde rundt om et spisebord, således at deltagerne om ønsket kan tage notater.


Vi har brug for lidt afsætningsplads til vores produkter, fx. et bord, en reol eller et strygebræt med en dug på. Vi udleverer brochuremateriale og bestillingssedler til alle deltagere, og efter produktpræsentationen vil vi tage imod spørgsmål og bestillinger.


Vi medbringer evt. et lille produktlager. Såfremt vi har de ønskede produkter, får deltagerne ved kontant betaling produkterne med hjem samme aften. Ellers vil produkterne blive efterleveret hos vært/værtinden eller hos bestilleren efter nærmere aftale. Der forudbetales via bankoverførsel eller kontant ved modtagelse af produkterne.
 
Panel title
Antal besøg: 1657

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.13878607749939sekunder