Haus Haargaard Juvento - Oplevelser og tanker

 Jan. 2012

Hvorfor er det så svært at være schæferhund?

Uanset hvor jeg går eller står er der altid nogen som spøger hvor jeg kommer fra. Jeg bliver altid spurgt om mine tænder er i orden, om jeg har gode hofter eller sågar om jeg har mine to kugler. Hvad rager det egentlig dem?

Er det ikke godt nok at bare være mig og at jeg har det godt og at min familie passer godt på mig. Jeg skal altid høre at mit hoved er for lille, men det passer jo til min krop. Og så er jeg åbenbart også skruet forkert sammen. Så er jeg lidt for høj eller også er jeg for tyk eller tynd eller også sidder håret forkert. Men så skulle de jo prøve at kigge på dem selv...De er sgu heller ikke for kønne.

Vi kan jo ikke allesammen være lige kønne, men sikke en personlighed jeg har. Min mor er stolt over mig. Jeg kan lege med alle racer og mine bedste venner er to Westi'ere som hedder Albert og Luffe. Man skal bare huske ikke at gå i bad inden man skal besøge dem, for jeg bliver vasket i hele femøren.

Jeg er altid med på tur, men når min mor gerne vil være lidt alene så smider hun mig af hos de bedste barnepiger, nemlig hos min biologiske familie, Kim og Tina. Der er der så fedt at være.... Min søster er der også og der er til med mange andre hunde jeg kan lege med og også missekatte. Dejligt med nogle mennesker som kan lide mig for den jeg er....

Men pyt med hvad andre tænker af negative ting om mig, for en dag nede i Maribo sidder jeg på en bænk med min elskede Line og en dame kom hen og spurgte om jeg var REX fra den der politifilm. Den hund som er skideklog og kan mange mærkelige ting. Så blev jeg alligevel lidt stolt. Og hun var ligeglad med om jeg havde mine kugler.......vov vov

Jeg kan undre mig over hvorfor alle menneskerne kan bruge så meget tid på at diskutere om alle os schæferhunde om vi nu skal kunne det ene og det andet. Hvorfor kan man ikke bare dele os op i to, dem af os der er kønne og gerne vil vise os frem og dem som rigtig gerne ville knokle r..... ud af bukserne. Vi er jo samme race,men vi vil bare noget forskelligt med vores liv. Det kan da ikke være så svært at forstå..

Menneskerne opfører sig som en børnehave og det er altid kun os det går ud over i den sidste ende...Så tag Jer dog sammen og kom ud og hyg Jer med hinanden og os. Hjælp hinanden og lad for guds skyld være med at være misundelige. Glæd Jer over at vi er en super race som er meget alsidige og som faktisk ligger nr. 1 på favoritrace listen.

Når jeg er ude på mine skønhedskonkurencer er vi ikke så mange mere. Det er rigtig ærgeligt. Men jeg kan godt forstå at familierne ikke gider mere. For hvis ikke man har den rigtige løber eller hvis ikke lige at man har det rigtige navn, ja så kan det godt blive svært at blive kigget på. Jeg har prøvet at gå nummer syv ud af elleve hunde og dommeren gad ikke engang kigge på mig. Jeg havde sgu da knoklet i 5 måneder og havde knoklet rundt ude i skovene, været i svømmehallen, været til frisøren og ikke haft et øjebliks ro. OG så gad han ikke engang kigge på mig. Så nu kan jeg godt forstå at jeg har fået lov til at blive en sofahund, for hvem gider at bruge så meget tid når man ikke engang for et blik......

Men det er nu også rart at ligge i sofaen med hele sin familie, for er det ikke også det, det hele drejer sig om i sidste ende. At vi har nogle dejlige stunder sammen, hund og menneske.

 

 
Panel title

© 2018 juvento

Antal besøg: 75

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35793304443359sekunder