kaasleth - Amanda

Navn: Amanda

 

"Ær fortiden - disse gyldne tider, da de gamle egyptere behandlede vores forfædre som Guder. Forvent - ja insister på - en ligende hengivenhed i dag"

 

501e612d338e905082012.jpg

Amanda gå catwalk

 

Race: Perser

 

Navn på stamtavlen: Sun-joys Amanda

 

Født: 28. april 2010

 

Navn på stamtavlen: Huset primadonna, Donna, Nykke, Dronning, Dronning Amanda,

 

Beskrivelse: Amanda - var den fødselsdagsgave Klaus slet ikke vidste han ønskede sig. Men fra dag et har de to haft et udbrydelig bånd. Amanda er helt igennem hans kat - og er han ikke hjemme, så ved vi i hvert fald hvor han gemmer sig henne. Når madfar er på hans kontor, ligger hun trolig vagt udenfor hans dør.

 

Amanda bliver ikke uden grund kaldt Primadonnaen, Nykke og Dronningen. Hun ved godt selv hvad hun er værd og hun giver ikke hvem som helst lov til at kæle med hende. Hun er reserveret og kan virke utilnærmelig, med mindre madfar er hjemme, for så er hun kælen, og kontaktsøgende.

Amanda har som andre katte - et lidt anstrengt forhold til at få passet pelsen. Men det skal jo gøres. Dog kan hun et trylleord, for så snart hun hører ordene bad eller børstes - så forsvinder hun fra jordens overflade - eller gør i hvert fald forsøget.. Med mindre det selvfølgelig er madfar, for så er alt fryd og gammen smiley.gif

 

Foretrukken slave: Klaus og kun Klaus.

 

 

 
Panel title

© 2019 kaasleth

Antal besøg: 8111

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,3157019615173sekunder