kaasleth - Bumle

Navn: Bumle Rumle Berry

 

"Jeg er en lille nusergøj, der vil smelte dit hjerte"

 

501e655f4616505082012.jpg

 

Født: 30. juni 2011

 

Race: Maine Coon

 

Navn på stamtavlen: Ankicoons Chuck Berry

 

Kælenavne: Rumle Bumle, Prinsen, Basse,

 

Beskrivelse: Mange ved ikke at vi fik "hund" da vi fik Bumle ind ad døren. Det tror jeg egentlig heller ikke han eller jeg er klar over. I hvert fald glemmer vi lidt hvem der er hund og hvem der er "ejer", for nogle gange er det mig der lystrer ham og andre gange er der ham der lystrer mig.

 

For eksempel kan han finde på at få mig til at gå på toilettet, ikke fordi jeg skal tisse, men fordi han vil have at jeg tisse. Ved sengetid følger han mig i seng og går jeg ikke tidligt nok, så får jeg blikket og så følger han mig i seng.

Omvendt ved han godt at et klap på mit lår, betyder så kom da og lig hos mig og det er lige meget hvor han er i huset, så kommer han løbende.

Ligeledes kan kun jeg kalde på ham på en helt unik måde, ved at bruge en bestemt lyd, hvis andre prøver den får de seriøst et "dræberblik", og bliver ignoreret.

 

Bumle tror selv han er lille fnug og at han sagtens kan være alle steder.. Eksempelvis når jeg arbejder på dette website, så skal han være på skødet eller midt på tastaturet, eller lige midt i det hele. Så er der sjove tastefejl, er det bare ham der hjælper mig ;-)

 

Favorit slave: Madmor - Nethe

 

 
Panel title

© 2018 kaasleth

Antal besøg: 7792

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39655208587646sekunder