kaasleth - Claire Bear

Navn: Claire Bear

 

"En hund sidder ved siden af dig, når du arbejder. En kat sidder på dit arbejde".

 

501e6609cc0af05082012.jpg

 

Født: 17. juli 2011

 

Race: Maine Coon

 

Navn på stamtavlen: Sabrecats Clare Running Horse

 

Kælenavne: Claire Bear, Care Bear,

 

Beskrivelse: Claire er Nichlas kat. Hvis hun kan få lov, så sover hun gerne sammen med ham. Putter ind til ham når han spiller computer og er i nærheden af ham.

Men hun er også glad for os andre, så hun følger os på toilet, og lukker vi døren, hvad vi jo "aldrig" gør, så gør hun alt hvad hun kan for at åbne døren. Hun skal op at ligge på skødet, mens man laver det man skal.

 

Claire har en livlig og drillesyg personlighed, som nogle gange kan drive de andre katte til vanvid, fordi hun simpelthen ikke kan stoppe med at finde på gale streger, som de er med i.. Hun har simpelthen krudt i måsen.

 

Men lige så livlig som hun er, lige så hengiven er hun og kærlig er hun og når hun vil kæle så vil hun kæle og så er et sådan set lige meget, hvad du laver, for hun skal nok finde en vej til at få ens opmærksomhed på.. Men det gør heller ikke noget, så længe hun bare gør det på en sjov og finurlig måde, som man ikke kan andet end overgive sig til smiley.gif

 

Claire er også en stor jæger og det er specielt tøjklemmer, og  hun kommer stolt ind for at vise os byttet og hun snakker rigtig meget, når hun kommer med den..

Men vi skal ikke prøve at tage den fra hende, så får vi en over fingrene og en svada.. Den er jo ikke dræbt endnu.. Ak ja - menneskekillinger forstår det ikke...

Favorit slave: Nichlas, og vi andre på en sekundær placering ;-)

 
Panel title

© 2018 kaasleth

Antal besøg: 7682

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48643398284912sekunder