kaasleth - Missi

Navn: Missi

 

"At synge er menneskeligt, at miave er guddommelig"

 

501e64b452cc005082012.jpg

 

Født: 16. juli 2011

 

Race: Maine Coon

 

Navn på stamtavlen: Ankicoon Miss Marple

 

Kælenavn: Missi, Misspi'e, Misspi'en, Missippi,

 

Beskrivelse: Missi er en glad kat, der kan føre lange samtaler med hendes yndlingsmenneske, og vi andre får skældud hvis Madmor Dorthe ikke ligger på hendes plads i HENDES sofa. Tager jeg pladsen i Dorthes sofa, får jeg blikket og en meget bestemt maiw, så jeg er klar over at det ikk er tolereret!

 

Missi og Dorthe har en stor forståelse for hinanden. Dorthe ved hver eneste lille forandring i mimikken, som Missi laver og hvad det betyder. Der er et for "giv mig mad", der et for "leg med mig", et for "der er ikke plads til mig hos dig", et for "kæl med mig" og så videre.. Nogle gange er stemmen også i brug, men for det meste er det bare ansigtet der "taler" og vi andre kan sidde og undrer os når Dorthe ved at kigge på hende kan sige hvad det er hun vil.. Og selvfølgelig forventer Missi at vi andre også forstår hende som Dorthe.

 

Missi er vild med naturen, og selvmordskandidatter, der vælger at opsøge vores hjem. De bliver slået i hjel - når de flyver rundt - og gerne efter en vild jagt med 120 km i timen rundt i lejligheden mens man bruger stemmen til at fortælle hvor man er..

Missi kan også godt lide at spille computer med Dorthe, så sidder man på en stol ved siden af og ser på.. Og glemmer man den ekstra stol, eller kommer man til at tage den, så fortæller hun hvad hun mener om det..

Hun synes de smager godt ;-)

 

Favoritslave: Dorthe

 
Panel title

© 2018 kaasleth

Antal besøg: 7826

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51506280899048sekunder