kaasleth - Nethe

Nethe Kaas Pedersen

 

"Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus, men jeg er fra Pluto"

 

501e57c9d463c05082012.jpg

 

Født september 1977

 

Interesser: læser meget, musik og sang, folkedans herunder dragtinteresseret, dyreglad, kreativ

 

"At livet det er livet værd, på trods af det der smerter"

 

Beskrivelse: Jeg er en smilende, varmhjertet og omsorgsfuld person, der aldrig går ad vejen for at hjælpe andre, uden at skelne til om det tager noget af min tid til noget andet.

Jeg er et rummeligt og tolerant menneske, der aldrig afviser et menneske, bare fordi det ikke lige gør som flertallet forventer. Man skal ikke dømme andre mennesker - før man kender dem.

Min fortid har helt sikkert formet mig til den jeg er på godt og ondt. Jeg har lært hvad jeg er værd, hvor meget livet kan byde en, uden at man knækkes. Jeg ved hvad omsorgssvigt kan gøre ved en - hvad det efterlader af mærker på sjælen.

Men jeg har lært at livet det er livet værd, på trods af det der smerter, for inde bag smerte blomster der noget smukt, man skal bare lige igennem tornebusken for at se det..

 

Netop på grund af min fortid, kan jeg have lyst til at redde hele verden fra at være uønskede og alene. Dette kommer blandt andet til udtryk igennem at jeg tager killinger hjem og ind der er blevet kasseret..

Og at jeg tror på at man kan rette op på mange ting i forbindelse med misrøgt, hvis man bare har kærlighed, tolerance og overskud nok. Men det kræver meget - og man skal være villig til at gøre det helhjertet..

 

Noget man meget hurtig vil finde ud af - at jeg tror på Gud og nyder at komme i Gellerup kirke. Jeg tror ligeledes også på at der mere mellem himmel og jord end man kan se med det blotte øje. Jeg tror på at der findes skytsengle, at findes sjæle, der ikke har forladt os, fordi de har en opgave her op jorden.

 

Katte, der er Nethes: De fleste står jeg som ejer på - men der to som jeg helt og holdent kan kalde mine - nemlig Sebastian og Bumle. De andre har jeg bare kontrakt på tilhører mig...

 

Foretrukken slave af: Bumle...

 
Panel title

© 2019 kaasleth

Antal besøg: 8049

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,9939911365509sekunder