Bryllup 19. maj - Nærmere plan for dagen

Efter vielsen kører man til Odense Katedralskole. Man kan parkere i skolegården. Der burde være plads til alle selvom der også er nogle store skurvogne i forbindelse med skolens byggeri.

På skolen kan man søge mod kantinen på 2. sal og dæmpe eftermiddagssulten med en sandwich og slukke tørsten med en kold øl eller vand, hænge ud på terrassen, walk and talk, nyde det gode vejr og finde ud af hvem de andre er. Kaffe kan man selvfølgelig også finde, og når vi alle er samlet (kl. 16.15 satser vi på) byder vi på kage og velkomstdrink.

Kl. 17 vil vi gerne at vi samles i ’elevhaven’ så vi kan få taget et gruppefoto sammen med vores kære gæster.  

Kl. 17.45 går vi til bords.

Svoger Michael er aftenens toastmaster, så hvis man ønsker taletid eller lignende kan man melde sig hos ham. (Mobil 60506772)

Når vi er færdige ved bordet bliver der musik med et med garanti festligt orkester bestående af nogle af Karens venner fra tiden på musikinstituttet i Århus. Og så er der fest til sidste mand vælter smiley.gif

Og som tidligere annonceret er der morgenmad næste morgen kl. 10. Der pakker vi de gaver ud, vi sikkert ikke når at pakke ud på dagen.

 
Panel title
Antal besøg: 435

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51982688903809sekunder