Kats - Reglement
Reglerment
Reglerne er jo altid en ting som skal læses, men jeg har prøvet at gøre det så kort og godt som muligt. Men læs dem venligst. Verdenen kan være svært at forstå;)

1) Denne hjemmeside er oprettet for sjovt skyld og for underholdning. Derfor bedes alle medlemmer tale pænt til hinanden og ikke indgå i bagtaleri eller svine andre medlemmer til. For så er det jo ikke sjovt at være her vel? (:
2) På denne side kan du være en kats. Det vil sige at du er et kateagtigt dyr som kan alt det en normal kat kan og mere. Disse katte kan selvfølgelig både spinde, miave, knurre men også tale med hinanden.
3) Når du starter med at få en kats får din kats et element som vil følge den næsten gennem hele dens liv. Dette element bestemmer jeg, men jeg prøver så vidt muligt at gøre alle lige og seje. Er den dog helt galt, opsøg da mig, webberen.
4) Når du starter og har fået udseendet som jeg også selv bestemmer, men som din kats element også vil styre lidt af udseendet, får du nogle såkaldte evner. Først får du én evne og om du så får flere evner eller magiske objekter som kun du kan bruge, bestemmer kun du. Men nu mere du er online på chatten og den måde du skriver på vil have indflydelse. Her er jeg dog reel igen så vælger ikke nogle mere end andre omkring dette.
5) At siden overhovedet kan ekistere på denne måde kræver lidt af dig som medlem. Plots og andet på chatten kan du selv styre og starte som du vil men husk at være realitsk. Der er ikke noget værre end nogle som overdriver helt vildt, og det vil kun være negativt og du vil så ikke få evner, eller få ret svage evner. Så husk at være realistiske.
 6) Du må kun få én kats til at starte med. Om dette vil blive sat op eller ej må vi se på. Endnu må man dog kun få en.
7) Verden kan du læse lidt om på siden "steder" men det er en fantasiverden så hvis du synes der mangler lidt eller noget, så kom gerne med ideer eller skriv det ind i din pasning. Verden minder måske en smule som i filmen "avatar" eller andre af den slags, så intet er umuligt så længe det dog er realtisk.
8) Husk at nyde at være her ! Og husk at kun jeres egen fantasi sætter grænser.
 
Panel title

© 2019 kats

Antal besøg: 920

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30504012107849sekunder