Kavika - Dagbog
Feb
7
2012

Tirsdag d. 7/2 - 2012

Hej igen

Så er vinteren kommet for alvor. det er blevet riktig koldt og sidder lige nu og skal være stille, da Karla sover inde. -15 grader ude i barnevognen er alligevel for koldt.

Karl Emils 5 års fødselsdag er overstået og han har virkelig nydt den. Den var længe ventet og de fleste ønsker gik i opfyldelse og han havde nogle gode dage.

Viktor synes det var lidt svært med alle de gaver der ikke var til ham, men tog det faktisk rigtig pænt og kiggede pænt på. Han er en rigtig mors dreng lige nu. Vil gerne sidde på knæet (når der ellers er plads for Karla) og kommer tit ind til mor om natten når man vågner. Moren synes nu det er lidt hyggeligt. Nyder det og tænker at det går nok over så nyd det så længe det varer. ;-)

Karla havde jo så, lidt som ventet, væske på begge ører. Men lige går det nu egentlig ok med hende alligevel. Hun sover godt og spiser godt så vi blev enige med ørelægen om at vente en måneds tid og se om der stadig er problemer der.

Vi nyder tiden lige nu. Nyder at vi har god tid og prøver at lave alle de ting vi har lyst til. Ind imellem børnehave, fodbold osv.

Knus fra Anne

Dec
19
2011

Mandag d. 19/12 - 2012

Ja, så nærmer tiden sig og vi glæder os til juleaften.

December har været en hygge-måned med julehygge, julekalender, træfældning og æbleskiver. En stor forventningens glæde hver morgen om hvad der mon nu er i julesokken fra nissen. Og hvad sker der mon når vi stiller risengrød ind i pejsen til nissen??

Ja, det er skønt og vi nyder det i fulde drag.

I år skal julen holdes hjemme, hvor mormor, morfar og moster Karin kommer. Det bliver rigtig hyggeligt. Men inden det kommer Alexander og Lærke og besøger os til en overnatning. Drengene glæder sig helt vildt til det, det bliver så sjovt.

Nytårsaften skal vi holde med Familien Kuhr Pedersen. Det bliver også hyggeligt og spændende at se hvad drengene siger til alt skyderiet i år.

Juleferien benyttes også lige til et enkelt besøg ved ørelægen til Karla, for at se om der er væske på ørene. Vi håber og tror det ikke, men nu bliver vi lige tjekket.

Samtidig vil jeg lige benytte lejligheden til at sige tak for i år. Tak for alle gode oplevelser. Vi har haft et rigtig dejligt år og vi håber det bliver lige så dejligt næste år.

Kærlig hilsen

Anne + resten af familien

Oct
18
2011

Tirsdag d. 18/10 - 2011

Så kan jeg endelig finde en stund, hvor der lige er tid til at takke for en super dejlig dag til Karlas barnedåb.

Vi havde alle en rigtig dejlig dag.

Drengene havde glædet sig til at holde fest og havde store forventninger til dagen. De blev vist opfyldt til punkt og prikke. Med gaver, leg gode kammerater og nintendo-spil. ;-)

Vi synes alle børn opførte sig så eksemplariske, ja selv Karla var i hopla, også i kirken.

Skøn dag. Tak til alle der var med til at gøre det til en dejlig fest og tak for alle de fine gaver.

Nu holder vi efterårsferie. Børnene og jeg. Vi hygger og laver ingenting. Idag har vi skåret en græskar ud som vi skal have lys i iaften. Nu skal Karl Emil ned til Villum og lege, så det var ordene for idag.

På snarligt gensyn.

Knus Anne

Sept
27
2011

Tirsdag d.27/9 - 2011

Ja, så er jeg her igen.

Kl. er 20 her tirsdag aften. Jeg sidder i sofaen med min mand og børnene sover og har gjort det en halv time. Hvor har man lov til at være heldig at have børn der kommer i seng senest kl 20 og vågner igen ca. 7. Skønt.

Viktor holdte fødselsdag for familien i lørdags. Det var en dejlig dag og han hyggede sig. Han fik en masse gode gaver og har brugt dem flittigt siden.

På torsdag på hans rigtige fødselsdag, skal vi op i børnehaven med en kagemand og hygge os lidt. Derefter tager vi hjem og fejrer ham resten af dagen. Han glæder sig og er spændt på hvad han får i gave og hvor mange han får. Vigtigt. ;-)

Så kommer Toppen af poppen. Så er jeg smuttet. Håber i nyder de sidste nye billeder.

Kh Anne

Sept
20
2011

Tirsdag d. 20/9 - 2011

Kære alle

Første indlæg i dagbogen. Hvad skal man skrive?

Jeg sidder og nyder en stille stund, inden drengene skal hentes og Karla vågner i barnevogen. Ja, med 3 tre små er der meget at se til, men også SÅ mange glæder.

Karl Emil er startet til fodbold. Udendørs sæsonen er snart ovre og snart begynder han på indendørs fodbold. Han er super glad for tiden og trives godt. Tager dog en masse ture med sin lillebror. Men sådan skal det jo nok være. Han går for tiden meget op i døden og stiller mange svære spørgsmål til sine forældre.

Viktor fylder 3 snart og han er lige begyndt til gymnastik. Han er en super glad dreng med en lille tendens til at være 'bims'. Altså på den gode måde ;-) Han er distræt og synger og traller og driller sin storebror så godt han kan. Men han trives og er næsten altid glad. Hans store passion er biler og det har det vist været længe.

Karla er nu 3½ måned og hun vokser sig stor i en vældig fart. Hun bliver nemmere og mildere for hver dag der går, og hende og hendes mor lære hinanden bedre at kende hver dag. Hun elsker at spise og sove og så er hun også begyndt at nyde og ligge i kravlegården og lege med det fine legetøj. Hun skal snart døbes og vi glæder os alle.

Håber I kan lide at følge med på vores side og skriv endelig hvis der er lyst og tid.

Nu vil jeg hente mine drenge og nyde dem alle 3 i eftermiddag indtil deres far kommer hjem.

Knus Anne - mor med stort M

 
Panel title

© 2019 kavika

Antal besøg: 4501

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34629321098328sekunder