Kennel Thoke - Racens temperament og egenskaber

Primært er racen en selskabshund. Det er en hund der forventer at leve på lige vilkår med sin familie, ment på den måde at familien betyder alt for hunden. Shih Tzu forventer at deltage i familiens liv og færden, den bliver meget ulykkelig hvis ikke den oplever dette. 

Det er en hund man let tager med sig og den har en utrolig evne til at tilpasse sig forskellige omgivelser – Når bare familien følger med.

Racen er meget intelligent, det er en aktiv og vågen lille hund. Mange oplever at hunden har en ”tænd og sluk knap” – Shih Tzu kan være meget aktiv, lege og være fuld af sjov til at ligge sig, slappe af og bare nyde at være til stede.

Den elsker kontakt og man kan sagtens træne lydighed/agility med den. Den nyder at få opgaver og udfordringer hvis den kan se en mening med det.

Da Shih Tzu er venlig og selvstændig trives den fint i familier med andre dyr som fx katte, kaniner eller andre hunde. Da den føler sig på lige fod med den øvrige familie, kan man ofte opleve at den b.la. tror det er den der får gæster når der kommer besøgende – Eller den vælger at betragte det der sker fra sin ynglingsplads - Ofte en plads oppe i højden, hvis dette er muligt for den.


 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,98408913612366sekunder