Kompensation fra Scanway / Tyrkiet Eksperten - Forside

Forum for passagerer hos Scanway/Tyrkiet Eksperten som vil søge kompensation vedr. ændring af forudbetalt direkte flyvning til Phuket til flyvninger med mellemlanding, forsinkelse og forringet service

 

Mener du også, at Scanway / Tyrkiet Eksperten skal kompensere for ændring af direkte flyvning til Phuket til flyvning med mellemlanding, ændring af flytype og forsinkelse?

 

Vi er en familie, som valgte at flyve med Tyrkiet Eksperten fra København til Phuket alene fordi selskabet lovede direkte flyvninger uden mellemlandinger i et langdistancefly Boeing 767-300 (wide-body kabine, god plads).

 

Dagen før afgang den 20.12.2009 fra København orienteres vi om ændret flyveplan nu med mellemlanding i et arabisk land på ud- og hjemrejse. Flytypen er ændret til Boeing 757-200 beregnet til kort- og mellemdistanceflyvninger. Pladsen er langt trangere end i Boeing 767-300 og servicen viste sig at være meget beskeden (drikkevand var f.eks. strengt rationeret).

 

Under den ufrivillige mellemlanding skulle passagererne forblive i flyet med aflåste toiletter og vi ankommer med næsten 3 timers forsinkelse til Phuket den 21/12.

 

Det er godt at Tyrkiet Eksperten med kort varsel kan tilbyde et andet fly, når deres partner går konkurs, men tilbage står, at vi ikke har fået den rejse, som vi har bestilt og forudbetalt.

 

Vi ville absolut ikke have valgt denne flyvning, hvis vi havde været bekendt med den længere flyvetid, at vi skulle flyve med det lille fly, at vi skulle mellemlande og den manglende service. Og slet ikke til den betalte pris. Derfor finder vi det naturligt og i overensstemmelse med dansk ret, at Scanway / Tyrkiet Eksperten yder en kompensation for forskellen mellem den betalte og den leverede ydelse.

 

Det har vi meddelt Tyrkiet Eksperten, som indtil videre er helt afvisende overfor at give kompensation. Det er vi ikke tilfredse med og vi vil forfølge sagen.

 

Hvis du vil medvirke og ligeledes forlange kompensation,

så send en e-mail med

dit navn og lidt detaljer om jeres rejse.

Tilføj evt. kommentarer/oplevelser.

 

Til e-mail:

kompensationfratyrkieteksperten@yahoo.dk

 

Tilmeld dig også til modtagelse af nyhedsbrev, hvor vi vil sende orientering om kontakten til Scanway / Tyrkiet Eksperten til de passagerer, som har sendt e-mail med kontaktinformationer som beskrevet ovenfor. Klik til venstre på "Nyhedsbrev".

 

Med venlig hilsen

Familien Scheel

 
Panel title

© 2019 Copyright

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31778287887573sekunder