KglPost - STARTEN I ETATEN
I tresserne kunne man nærmest gå fra job til job,så efter militærtjeneste søgte jeg ind til det Kongelige danske                         Postvæsen.

         4e4e1f106160319082011.jpg

Som kassetømmer indgik man i en slags 5 holds skift.! Der var stort set ikke 2 dage man mødte på samme tid,det krævede lige lidt tilvænning.
Jeg blev "føl" hos en gammel rotte som hed hans og han var lige så snakkesaglig som en østers.Normalt var man "føl" i en uge,men efter 2 dage syntes han det var nok. jeg  kom på hold 2 og det dækkede østerbro lidt nørrebro emdrup og lidt frederiksberg,jeg er vokset op på østerbro så hans mente ikke det var nødvendigt at slæbe rundt på mig mere end 2 dage.


Kassetømningen var inddelt i 5 hold+dispohold,som sagt kom jeg på 2 hold og så skulle man ud på sin første tur alene.
Tømningerne foregik på tid så man skulle jo ikke gerne komme senere hjem,den første tur gik da også rimelig godt,jeg kom hjem inden for tidsrammen da jeg kom hjem begyndte de gamle kassetømmere at stille en utrolig masse spørgsmål, så som har du været på kaffebar eller har du været hjemme og spise eller om jeg havde haft motorstop osv. det var en tid med drillerier man skulle igennem,der var ALDRIG ondskabsfulde drillerier.

Det bedste ved kassetømmerene var det utrolige gode kammeratskab,
tonen indbyrdes kunne lyde voldsom for udeforstående men det var i grunden kun fordi de holdt sammen i både tykt og tyndt.

Der var dog nogle der ikke kunne klare det,enten fordi de ikke kunne klare tonen,eller fordi de ikke kunne klare kulden eller regnen.. 

En del af kassetømmerne fik et "kælenavn" det kunne undre udenforstående men her nogle af dem.
Den hele - Den halve- Lollik- Syreivan- Rødebenny - Geden- Grevhorn- Hækkeløberen- porno møller- fodermesteren- godsejeren- shampoo-gummidrengen- og mange flere


                                       
 
Panel title

© 2018 kglpost

Antal besøg: 4663

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69808411598206sekunder