kikimeijer - Forside

Hotel Brussel erg goed bevallen

 

Onlangs heb ik gezocht naar hotels brussel, ik wilde altijd al de stad Brussel bekijken, uiteindelijk heb ik dat ook gedaan.Veel vergelijkingssites verder ben ik geeindigd op expedia.nl. Mijn mening is dat je hier het beste hotels van verschillende steden kan vergelijken. Dit baseer ik op verschillende dingen;


  • Hotels brussel
  • Hotels op prijs en kwaliteit vergelijken
  • Reis online plannen
  • Verschillende keuzes uit top aanbiedingen

Keuze maken

 

Ook kan je je vliegtickets bestellen op de site expedia.nl, autos huren is ook geen probleem en zelfs een stedentrip regelen kan allemaal. Hotel brussel bracht mij bij een luxe hotel voor 6 dagen, voor rond de 700 euro, voor 2 personen! Natuurlijk kan het nog goedkoper maar dat is natuurlijk moeilijk, Brussel hotels zijn er natuurlijk zat maar om de goede te kiezen is ook nog een opgave. Wat ook nog een must is voor mij als ik op vakantie ga is dat er genoeg te doen is, evenementen kan je namelijk ook plannen op expedia.nl en dat hebben we dus ook gedaan.

 

De vakantie

 

Om nog wat meer te vertellen over mijn vakantie in Brussel waar ik altijd al heen wilde, waarom weet ik ook niet. Ik ging samen met een vriendin, waar ik wel vaker mee op vakantie ga. Los van het feit dat ik me overal kan vermaken met mijn beste vriendin kan je dit natuurlijk dubbel zo goed doen in een stad als brussel. 

Het uitgaansleven waar wij altijd druk mee bezig zijn was ook goed. Hotels brussel, in de buurt  hebben we ons kostelijk vermaakt met een aantal belgen. Ook het eten was erg lekker daar, want we hebben natuurlijk belgische bonbons en wafels gegeten. Er was genoeg te doen en we hebben bijvoorbeeld verschillende musea bezocht, je hebt ook leuke terrasjes om op te zitten en het weer heeft alleen maar mee gezeten. Een van de dagen zijn we langs basisscholen geweest, dit omdat mijn vriendin misschien in brussel wilt gaan werken en studeren, als basisschool lerares. Ze zocht namelijk nog een stage. Zo hebben we een hele nuttige en leuke dag gehad tussen de kleine kinderen en heeft het nog een paar potentieele stageplekken opgebracht ook.

505079af3e1f912092012.gif

 
Panel title

© 2019 kikimeijer

Antal besøg: 58

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46445798873901sekunder