knoppen - Nuser ca. 25 år.

Nuser ankom juni 2010-1 år og 100 kg siden.Vi valgte Nuser eller nærmere Nuser valgte os søndag og tirsdag ankom han med ordene:ikke engang 14 dages garanti for overlevelse.De 3 første døgn lå Nuser det meste af tiden-kun ved fodring og daglig lille gåtur var han på benene.Han tog fint på-fik et glimt i øjet og blev klar til foldtur-men Nuser blev bange for Ozzy(85 cm. i stang og ca. 1/4 mindre end Nuser) Han fòr gennem hegnet og direkte ind i hans boks-helt vild i ansigtet.Vi ændrede i boksene så Ozzy blev nabo til Nuser og langsomt begyndte de to at "snakke" lidt.Det næste forsøg gik fint-Nuser holdt sig på afstand af farlige Ozzy-der ufortrødent blev ved med at opsøge den gamle hest-resultatet ude blev da heller ikke-efter et par dage gnubbede de manker og forandringen med Nuser var stor-dèt var en hest med strålende øjne vi hentede ind-siden har Nuser påtaget sig rollen som den stabile "bedstefar" der grynter og vrinsker til alle i stalden.

Nuser blev til en kommode på ben-rund og dejlig-sårene fra muk og spark helede op så jeg mente det var et godt sted for mig at genoptage ridningen efter 4½ år i angst-Nuser gammel og rolig-perfekt!

Sadel på og op med mig-de første omgange gik stille og roligt men Nuser der jo er en erfaren herre begyndte at "udfordre" mig og inden jeg fik set mig om var angsten blæst væk for koncentret dressur på en bomstærk hest der gik imod så mine hænder blev revet til blods.Siden har vi hygget os og holdt et mere adstadigt tempo-undtagen hvis Claus vil skridte ham af-Nuser går målbevidst til lågen uden at claus kan gøre noget. Min redning-mon Nuser forstod der sad en rytter med mange års dressur erfaring på hans gamle ryg? Tak til min ven Nuser.

Se billederne af Nuser under "Nusers fotoalbum".

Nuser har været uheldig med dårlig pasning og foder inden vi købte ham-men man skal ikke skue hesten på sulet-en utrolig glæde og forandring i vores liv-den gamle trætte hest.

 
Panel title

© 2018 knoppen

Antal besøg: 4944

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5061399936676sekunder