Kokholm - Forside

Velkommen til min hjemmeside.

 

Her sælger jeg mine børns brugte tøj, udstyr og legetøj.

Når du trykker på billederne i de forskellige kategorier, bliver de større og du finder en beskrivelse af hvert enkelt stykke tøj under billedet. Hvis du gerne vil bestille, sender du mig en mail via kontaktsiden hvor du kopierer beskrivelsen der står under billedet du gerne vil købe samt skriver hvilket nummer billedet har (det står også under billedet, f.eks. billede 15 af 43).

Du skal huske at skrive din mail, da jeg skal bruge den til at sende dig en bekræftelse og prisen for porto, som bliver beregnet efter Post Danmarks gældende takster. Hvis vi ikke aftaler andet, bliver tøjet sendt som B-post, hvis det er muligt (under 2 kg).  

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig via kontaktsiden.

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Michela og er 25 år. Jeg er mor til Marius fra 2009 og Nichlas fra 2004, derfor er det primært drengetøj som vil være at finde på siden. Vi bruger alle farver til vores drenge, så derfor vil meget af tøjet også kunne bruges til piger, og der vil også være lidt pigetøj ind imellemsmiley.gif

Vi bor i Vejrup mellem Esbjerg og Kolding. Hvis du bor i nærheden, er du meget velkommen til selv at hente tøjet, hvis du vil være fri for portoen.

 

 
Panel title

© 2018 kokholm

Antal besøg: 8886

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29570603370667sekunder