Komfa Group Danmark - Nyhedsbrev

www.KomfaGroupDanmark.dk - Telefon: +45 26 29 17 02 - 2760 Måløv

4cdb07607156710112010.jpg

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet med gode informationer, seneste nyt og spændende konkurrencer hos Komfa Group Danmark.


Hos vores serviceselskaber vil du også have mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve inden for det valgte emne.


Vi hader spam lige så meget som du gør, og kan derfor garantere at din e-mail adresse ikke gives videre til andre virksomheder, sponsere, hjemmesider og andet lignende.


Vi har et gennemsnit på cirka 3-5 nyhedsbreve om måneden men vi har også oplevet at der har været måneder hvor der ikke har været udsendt nyhedsbreve og måneder hvor der har været sendt op imod 8 nyhedsbreve. Vi garantere at vi højst udsender 3 nyhedsbreve om ugen, men dette har vi selv svært ved at tro vi kommer op på.


Husk en gyldig e-mail adresse når du tilmelder dig og du behøves kun at udfylde fornavn alt efter hvad du selv vil. Når du tilmelder dig første gang på en e-mail adresse vil du automatisk få det sidste udsendte nyhedsbrev.
BEMÆRK: For deltagelse i vores nyhedsbrev konkurrencer på e-mail skal du udfylde dit fulde navn hvis din tilmelding er efter 1. august 2010.

Har du ikke fået nyhedsbrevet men har været tilmeldt længe? Tjek "Uønskede e-mails" eller "Spam". Kontakt os venligst hvis dette er gjort og fortsat ikke er nogle nyhedsbreve, så vi kan sende dig alle de tidligere nyhedsbreve og tilmelde dig igen.


Tilmeld eller afmeld dig nyhedsbrevet hos Komfa Group Danmark her:

 
Panel title

Editing

-0,83150196075439sekunder
Seneste blogindlæg