Kreativesmykker-lonehald - Om Lone & Tak for besøget.
               

Lidt om mig selv:

 

 4e69e085d8f0f09092011.png

 

 

 

Privat:

Jeg og Lasse bor lidt ude på landet. Det synes vi er rigtig hyggeligt og sikke skønt med naturen omkring os, vi nyder at følge med i dyrelivet og se om havens træer giver godt med frugt. Det betyder selvfølgelig man bruger meget tid på at gå i haven, men det er kun sundt.

 

Det er dejligt at bruge ferierne sammen, komme til udlandet og opleve en masse. I dagligdagen er der mange sjove projekter at gå i gang med.

 

 

Lasse opmunter mig også til at gøre mere ved KREATIVE SMYKKER. En ting er at lave smykker, det skal jo også rygtes, at der er noget spændende at se på og købe. Så nu har jeg endelig fået min hjemmeside.

 

Men jeg vil bruge den til mere en fritids-forretning. Jeg vil gerne indvie den med et projekt, som er en velgørende indsamling. (Se mere siden om indsamling.)

 

Erhverv - profession:

Jeg er Assistent i en personaleafdeling, og arbejder med løn og budget. I 1993 begyndte jeg min kontoruddannelse, og jeg har været i samme fag siden.

Så jeg er eksemplet på en der holder fast. ;O)

 

Hobby - Fritid:

Kreative aktiviteter er bare sagen. Gennem årene har jeg også prøvet forskellige genrer af.

 

Men smykkerne fascinerer mig så meget at jeg vil arbejde på

at opbygge en hyggelig lille forretning.

 

Samfund:

Jeg håber min hjemmeside kan gøre opmærksom på at huske på hinanden, selv om man ikke kender hinanden, kan man hjælpe og gøre noget positivt.

 

Gennem lang tid har jeg også tænkt over hvordan man kan være opmuntrende for nogen man ikke kender og gøre noget for andre, der har hårde tider inde på livet.

 

Ja jeg kom til den konklusion at en masse ting og sager, det kan blive forvirrende. Men istedet for at bruge ressourcerne på håndgribelige gaver, så vil det være perfekt at forære en oplevese. Det er noget man kan se tilbage på som en dejlig tid.

 

Så jeg håber i har lyst at læse videre på hjemmesiden om en indsamling der vil blive et sikkert HIT.

 

 

Tak for besøget; Takk for besøket.   

Thanks for visiting; Merci de votre visite.

Gracias por su visita; Grazie per la visita.

 

Håber du kigger ind en anden gang.

 

Med venlig hilsen

Lone Hald

 

 

 
Panel titel
Antal besøg: 3489

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-0,54462599754333sekunder