Kreativesmykker-lonehald - Snap-shot fra trylleshow 28.09.2011
Hvor er hjerter 5

Hvor er hjerter 5

Pia havde trukket hjerter 5 ud af stakken og skrevet sit navn på kortet.
Ole havde puttet det ind i kortbunken, og bagefter havde Pia blandet kortene rigtig godt. Så skulle Ole finde det rigtige kort.
Han prøve en og to og tre gange. Men nej det var ikke det rigtige, men nogen der minder meget om Pias hjerter 5. De havde da samme størrelse... Men prøv at se om hjerter fem er blandt kortene dér på bordet. Næh det var der ikke. Men er der nogen af jer børn som kan finde hjerter 5 ? ?
Sim sala bim

Sim sala bim

Hold godt øje med de 3 Røde bolde under bægerne. Ole havde tryllet de røde bolde frem og væk fra bægerne på bordet. Så var der EN bold, så var den VÆK, så var der pludselig TRE. Den tryllestav den kunne man ikke regne med.
Jamen det er virkelig noget underligt noget, bedst som man tror der må være 3 bolde under bægeret, så var der bare EN, sikke noget snyderi.
Røde Bolde

Røde Bolde

Den unge assistent Markus, skulle lige gøre nummeret efter. Men idet han svingede tryllestaven over bægerne, ramte ham den ene. Så boldene var istedet blevet helt væk. Men istedet var der nogle kæmpestore kartofler. Var de mon vokset ud af bægerne eller igennem bordet. Nå men dem kan man da bruge til aftensmaden
Vupti så var der unger.

Vupti så var der unger.

Ole spurgte Asger om han lige kunne holde kaninerne et øjeblik. Og inden man ser sig om så springer der masser af unger frem på fronten af bilen.
Man skal virkelig holde godt øje med dem, hvis ikke de skal lave ulykker.
Kanin

Kanin

De kaniner er næsten ikke til at holde styr på. Den ene er så hurtig at Christina slet ikke kunne nå at holde den i hånden. Endelig blev den dernede, men hov da hun åbner hånden op - så kommer der to kaniner frem.
Den rigtige næse ..

Den rigtige næse ..

Åh det er jo helt forkert med en firkantet klovnenæse, lad os se om vi kan trylle den røde runde klovnenæse frem igen...
 
Panel titel
Antal besøg: 3313

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-1,1184909343719sekunder