Cafe ICHTYS - Forside

Ønsker at være:

  • Et naturligt samlingspunkt for alle kristne i Aarhus.
  • Et sted, hvor vi kan mødes og have fællesskab med vores kristne brødre og søstre på tværs af kirkelige retninger.
  • Et sted, hvor vi ved at være sammen med andre kristne, kan blive inspireret og opmuntret til at leve et liv som lys og salt i verden.
  • Et sted for kristne i alle aldre. Vi kan som unge kristne lære meget af at have fællesskab med kristne, der er ældre og har mere erfaring.
  • Et sted hvor det vil være nemt at invitere ikke troende venner med, hvor de på en naturlig måde vil komme i kontakt med kristne og det kristne budskab.
  • Et sted hvor almindelige cafegæster vil opleveen positiv, imødekommende og hyggelig stemning, der gør at de føler sigvelkomne.

 

Hvorfor navnet Cafe ICHTHYS?

Navnet Cafe ICHTHYS og fisken som logo er valgt for tydeligt at signalere at der er tale om en kristen cafe. Der er tale om en tværkirkelig cafe, hvor vi alle har det til fælles, at vi tro på frelsen i Jesus Kristus død på korset og opstandelse fra de døde.

Navnet ICHTHYS er det græske ord for fisk, samtidigt er det begyndelsesbogstaverne i Jesus Kristus Guds Søn Frelseren (Iesous Christos Theou Hyios Soter). Dette er vores fælles ståsted som kristne, på tværs af teologiske forskelle kirkerne imellem.

Organisation

Cafe ICHTHYS vil være en selvstændigt projekt, der ikke er tilknyttet en bestemt kirke. Der vil være en styregruppe med en repræsentant, fra hver de kirker der ønsker at støtte aktivtop under projektet. Denne styregruppe har det overordnede ansvar for driften af Cafe ICHTHYS, men kan nedsætte udvalg med andre medlemmer efter behov.

 

Der er oprettet en gruppe på facebook, hvor vi kan diskutere alt omkring cafeen. 
Er du interesseret i at blive medlem af gruppen klik her

 

 

 

 
Panel title

© 2019 kristencafe

Antal besøg: 55

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-2,5481538772583sekunder