Kronisk sult - Forside
Velkommen til.

Hvorfor pokker har jeg mon valgt at kalde en hjemmeside for "kronisk sult"? Dette spørgsmål er jeg allerede blevet stillet et par gange, endog af mig selv. Ja, det er egentlig et godt spørgsmål. Det sprang bare op i mig, fordi jeg altid er og har været kronisk sulten, og her taler vi ikke nødvendigvis bare om den fysiske sult, men så sandelig også den psykiske. Og den kan man så tænke lidt over. Jeg vil ikke gå i detaljer med det.

Dette er en side, jeg har kreeret i første omgang udelukkende til mig selv og mine venner, der kender til mig og mine lidt mere dystre sider, men nye og nysgerrige er selvfølgelig velkomne herinde. Ja, alle er velkomne. Jeg ved ikke, om min side kan bruges til en dyt, men den kan bruges for mig, og det er vel derfor, den består.

Min hjemmeside handler om mig, mit ganske uinteressante liv - og spiseforstyrrelser. Det her er ikke en såkaldt "pro-ana" side. Her vil ikke blive givet tips og tricks til, hvorledes du bliver komplet afmagret. Om end jeg er syg, så har jeg ikke lyst til at gøre andre syge, og kontaktes jeg med henblik på at skulle udstikke info om spiseforstyrrelser, som jeg ikke finder relevant for mig og min nuværende situation (der består i at skulle blive rask), jamen så svarer jeg simpelthen ikke. Desværre.

Der findes så mange "pro-ana" sider, så har man lysten til at få folkene bag disse i tale og/eller at glugge "thinspo" og hvad det ellers ikke hedder, så er dette ikke stedet. Lad mig blot slå det fast. Mine personlige holdninger til "pro-ana" er mine egne, og dem vil jeg vælge at holde for mig selv.

Når det så er sagt - jah, hvad kan man få ud af at have faret vild og at være strandet i sidste ende her? Man kan få opdateringer om god mad. Mad, der ikke er komplet restriktivt sammensat, men som heller ikke er urealistisk i forhold til vægttab (dette vil så nok på godt, gammeldags, almindeligt dansk hedde en sund madblog). Du vil kunne finde nogle personlige historier fra min rygsæk. Du kan høre lidt om ulemperne ved spiseforstyrrelser og forhåbentligt blive klogere på, at det ikke er noget, man bevidst tilvælger, og gør man dette, ja, så fejler man sgu nok noget alligevel.

Derudover kan du læse om mit liv i min dagbog. Jeg skal forsøge at poste noget derinde så ofte, som det overhovedet er mig muligt.

Så vend trygt tilbage, hvis du har lyst. Siden er løbende under udvikling.
Oprettet 24/2-12.
 
Panel title

© 2018 kronisksult

Antal besøg: 1711

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65975403785706sekunder