Kronisk sult - Om mig og vægtskema
1. Om mig

Ja, det er lidt svært for mig at skrive super detaljeret omkring mig, mig selv og ehh... Irene? - uden at blive genkendt af offentligheden, der tramper med så hårde sko af og til. Men jeg skal forsøge.

Jeg har et navn, yup yup. Men jeg bruger altid alias'er. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor. Måsker er det SF-paranoia? Men jeg har altid haft en drøm om at hedde et navn, som begynder med I. Så vi kan jo kalde mig I. Jeg er 1,59 m høj og har sort hår. Som man allerede nu kan gætte sig til, ligner jeg en lille huletrold. Ej, dårlig humor, undskyld.

Men jo, jeg har diagnosticeret angst, skizotypisk sindslidelse og depression. Det står alt sammen på det fine, hvide stykke papir, jeg fik i 2009. Men jeg har været syg længere tid end det, ork, ork. Der er meget, de søde doktormænd -og kvinder ikke ved om lille frk. I. Hæh.

Jeg har nemlig lidt af spiseforstyrrelser on-off i mange år, over et årti faktisk. Siden 1999. Det er skræmmende at se tilbage på, hvordan jeg har fuldkommen mishandler min krop til plukfisk. Jeg har cuttet. Jeg har forsøgt selvmord. Jeg har hørt stemmer. Jeg har haft forskellige personlighedsspaltninger kørende oppe i krydderen. Jeg har lidt af anoreksi, bulimi, BED og EDNOS, og så har jeg absolut haft klare træk af ortoreksi. Jeg har været indlagt både på den åbne og den lukkede afdeling - sidstnævnte med megen fokus på min spiseforstyrrelse, men decideret  behandling for spiseforstyrrelse ser jeg det ikke som, og jeg er da ej heller nogensinde blevet diagnosticeret med en eneste, så det er udelukkende noget, jeg er kommet frem til, efter jeg har set mig selv opfylde krav efter krav efter krav for de forskellige pågældende spiseforstyrrelser. At man for eksempel kaster op efter hvert måltid, træner ekstremt meget, føler skyld og skam med videre - tjo, jeg føler ikke, jeg har behov for at få det som diagnose. Jeg har været lige så bulimisk som alle andre. Jeg har været (og er) i samme båd med tusindvis af andre piger og drenge, kvinder og mænd, mødre og fædre, døtre og sønner rundt om i verden.

Jeg ved ikke lige, om jeg kan komme i tanker om andre facts, det kunne være nyttigt at have omkring mig. Jeg er sikker på, at følger man med i min dagbog, skal der nok poppe noget interessant op - før eller siden.

Ellers må i jo spørge. smiley.gif
Jeg bider ikke. Kun om søndagen...tihi

_______________________________________________________________

2. Vægtskema

Stort set alle hjemmesider, jeg har været inde på ("pro" såvel som sundt), har haft et personligt vægtskema, så jeg har ladet mig inspirere til selv at få et her. Mit helt eget vægtskema. Tjo, hvorfor ikke? Nu når folk ikke kender mig, kan det vel ikke skade at lægge min flommede vægt ind.

Samtidig med det vil jeg meget gerne lægge nogle delmål ind også. Så længe det forbliver sundt og positivt og uskadeligt, så er jeg med på'en.

Okay, here goes. Vi starter der, hvor det hele ligesom begyndte - ved de 120 kg. Jo, jeg har været der, takket være BED'en (min laveste vægt med nogenlunde samme højde, måske lige en centimeter fra de 159 m, var 41 kg.). Alle delmål, det er lykkedes mig at gennemføre, får et lyseblåt hak, i stil med resten af siden i øvrigt (flot, ikke? *G*). Ahem. Min målvægt pt. er altså de hersens 63 kg. Det er det, lægen sagde ville være optimalt for mig, taget min højde i betragtning og så videre. Sideløbende vil jeg poste BMI-tal.

120 kg. - BMI 47,47 V
115 kg. - BMI 45,49 V
110 kg. - BMI 43,51 V
105 kg. - BMI 41, 53 V
100 kg. - BMI 39,56 V
 95 kg. - BMI 37,58 V
 90 kg. - BMI 35,6 V
 85 kg. - BMI 33,62 V
 80 kg. - BMI 31,64 V
 75 kg. - BMI 29,67 V
 70 kg. - BMI 27,69
 65 kg. - BMI 25,71
 63 kg. - BMI 24,92

Men efter de 63 kg. er nået, tror jeg stadig, jeg vil have en indre desperation efter at nå endnu længere ned i vægt. Tiden må vise, om det lykkedes, men det er ikke noget, jeg vil sigte decideret efter.
 
Panel title

© 2019 kronisksult

Antal besøg: 1744

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33134388923645sekunder