Krympet Hjerte - Forside
Hvad sker der i en kvindes hoved? 
.. det er et stort spørgsmål der helt sikkert kan besvares meget forskelligt!
Men altså, her er nogen af de ting jeg går rundt med oppe i de der tanker.

Tit hvis jeg sidder og slapper af, kan jeg observere folk undervejs i mine tankespind, og tit kan jeg ikke lade være med at tænke: De har et liv ved siden af mit. I deres liv omhandler alt dem, og de har tanker som kun de kender til, ligesom jeg har mine. Jeg får altid sådan en abnorm følelse bagefter. Jeg ved det lød egoistisk for selvfølgelig har andre mennesker kun deres liv. Men baseret på hvor meget jeg føler og er eksistens, er det vildt at der går over syv milliarder rundt og føler 'kun sig selv'.

De mærkelige følelser kan også komme på andre tidspunkter. Fx når jeg spekulerer over døden. Da jeg var mindre var det altid i forbindelse med min morfar der var død. Dengang kunne jeg ikke forklare den følelse jeg får og det kan jeg stadig ikke. Men jeg vil prøve:
Livet varer ca. 80 år. når de 80 år er slut, hvad så? Er man bevidst om tomrummet? For verdenen har jo eksisteret i mange millioner år og menneskeheden i tusinde. Hvis man propper den lille tidplot ind ét menneske fylder, så er det jo en meget lille del af den samlede tid der sker? Er hvert eneste generation (på hver generation er der jo så: 7.000.000.000 mennesker /4 generationer i live = 1.750.000.000 mennesker der alle er samtidigt på de 80 år) så en lille plet på en 1.000 km lang tidslinje? Jeg kan ikke rumme de tanker, og det hjælper heller ikke synderlig at sætte tal på..

"Er jeg den eneste der tænker på den her måde?" Tænker jeg også tit. Det er ikke til at vide hvor meget og hvad andre tænker, og jeg gad godt vide om nogen tænker mindre (findes der statistik over sådan noget?) og om nogen måske bare har en bip lyd når de ingenting tænker, eller hvordan er tomrummet så?

Jeg synes jeg tænker hele tiden, og når jeg ikke tænker, tænker jeg jo alligevel, men er bare ikke bevidst om det. Forvirrende egentlig..
 
Panel title
Antal besøg: 42

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57386207580566sekunder