Billedkunst-port folio - Forside

Præsentation


Jeg hedder Kristine Stær og er lærerstuderende på Professionshøjskolen University College Nordjylland med påbegyndt uddannelse i august 2009. Mit linjefag er dansk (1.-6. klasse) - på baggrund af min store interesse for børn med særlige behov og læring har jeg valgt at kombinere danskfaget med linjefagene special pædagogik samt billedkunst. 


Denne digitale port folio tager netop udgangspunkt i linjefaget billedkunst - og formålet er at dokumentere min billedkunstfaglige viden og kompetencer. Port folioen er inddelt efter emne og forløb - jeg vil i forhold til hvert forløb redegøre for mine fagdidaktiske overvejelser før, under og efter arbejdsprocessen. Således indeholder port folioen båden præsentationer af studiearbejde samt produktioner (herunder også praktikbeskrivelser) - desuden findes et billedgalleri til hvert forløb.


Altså fungerer denne digitale port folio som en slags evaluering - kan jeg forholde mig til fagets formål og trinmål og på baggrund heraf planlægge et undervisningsforløb med fokus på metode og progression?

 
Panel title

© 2018 ks-portfolio

Antal besøg: 270

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60245704650879sekunder