Kulturskabte psykiske sygdomme - De første skridt på vejen
 
Et bedre samfund uden de kulturskabte psykiske sygdomme 

Klassen
1. Snak om tingene i klassen. Det er okay at have det svært. Lave et godt miljø i klassen – alle er med og er fælles om at tage et ansvar. De der har det godt skal føle et ansvar –lærerene skal give eleverne ansvar allerede i de små klasser. Lærens ansvar. Fritidsordninger og klubber skal være ligeså opmærksomme.

Forældreskole
2. At lave en slags forældreskole til når man bliver forældre. At gøre en tidlig indsats. Forældrene skal lære, hvordan man skaber tillid til sine børn. Lærer dem, at de skal snakke med deres børn om alt vedrørende mobning, ensomhed ovs.

Livsfag
3. "Livsfag" i folkeskole. Det er svært at være ung, og det bliver muligvis endnu sværere. I faget skal man snakke om det at leve. Gøre det til et emne, som er okay at snakke om. Allerede begynde "livsfaget" i de små klasser. At de vokser op med at det er okay at være ked af det, og at man bare kan snakke om det. Løse problemerne inden, at de opstår.

Fokus på værdier
4. Få forventnings presset væk, mere fokus på værdier. Man kan sagtens være lykkelig uden store biler og store huse. Vi jagter det forkerte. Gennem livet er der mange svingninger om, om man skal have det dyre og smarte, eller om man kan være lykkelig ved det billigere og brugbare. 


 
Panel title
Antal besøg: 5609

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,97102403640747sekunder