kunstformidling - Info Om Kunstfomidling

 

Kunstformidling er siden til dig, der som udøvende amatør eller etableret kunstner, ønsker at præsentere, muligvis sælge din kunst på en nem og omkostningsfri måde.

 

Missionen er at være: 

- Et site der præsenterer al form for seriøs kunst inkl. skulpturer, kunsthåndværk, glaskunst etc. - altså ikke kun malerier!

- Stedet hvor man kan vise kunst, uden at det er et krav at man har deltaget i ucensurerede eller censurerede udstillinger!

- Et site der med tiden (GENNEM JERES OMTALE) vokser og senere vil blive (Evt. via sponsorannoncer) - altså et frigjort domæne med markedsføring!

 

Om salg via kunstformidling:

- Det er muligt at sælge sin kunst via kunstformidling på en enkel måde. Når du uploader en artikel du ønsker solgt, skriver du samtidig information om artiklens pris, str. og matriale.

- Vi gemmer dine kontaktinformationer og kontakter dig hvis en køber forespørger et værk på sitet. Sælger vil blive kontaktet med købers info! 

- Vi videregiver aldrig kontaktinformationer til køber eller andre! Hvis sælger har et ønske herom kan han/hun få kontaktinfo på sit værk.

- Det er gratis - og gebyrfrit at annoncerer på kunstsiden. Når kontakten først er formidlet mellem sælger/køber er alle aftaler om pris/fragt/garantier herfor kunstformidling uvedkommende.

 

God Fornøjelse med sitet!

 
Panel title
Antal besøg: 1779

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38681292533875sekunder