kunstholmen - Info om Dyberg

Kunstneren Dyberg (fulde navn er René Dyberg) er født i 1970, opvokset i Annisse Nord, nær Helsinge. Blev i 1990 udlært i skattevæsenet, har aftjent sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde. Efter 10 år i skattevæsenet, forsøgte han sig som kunstner. Han har lavet en del film, tv-serier, reklamer m.m., han har skiftet det stillesiddende arbejde ud med en masse nye kreative jobs.

 

Dyberg er autodidakt, han har en udtryksform der giver beskuerens fantasi frit løb. Han maler ikke altid efter en bestemt ide, ofte bliver ideen skabt efter det første penselstrøg.

 

Hans første kunstværker blev ikke den store succes, men det skulle gå hen og ændre sig markant. Hans nyere kunstværker er meget eftertragtede, det skyldes hans værket er blevet meget detaljerede og at han har fundet sin helt egen stil. Vi har besøgt kunstneren nogle gange, men har aldrig fået lov til at se ham male, han ønsker ikke at lade andre se hvordan han får kunstværkerne så ekstremt detaljeret.

 

Dyberg har udstillet på mange større virksomheder i Danmark, han har udstillet i Tyskland og Frankrig. Hans nyere kunstværker har høstet megen ros både nationalt og internationalt.

  

Vi er sikre på at denne kunstværker er på vej frem, derfor har vi også helliget os hans værker.

 

 

 
Panel title

© 2018 kunstholmen

Antal besøg: 143

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32053685188293sekunder