Larsen - Forside
Velkommen til Familien Larsens Hjemmeside.

Her på siden kan du få et indblik i vores families liv. En slags online dagbog om dagligdagen som dansk familie i Malmø.
Vi er ikke de store internet hajer, så for nu bliver det på denne gratis hjemmeside service. Vi må se om det bliver lavet om i fremtiden.

Turen går til Malaga

4df1cdc5bc51b10062011.jpg

Imorgen tager vi turen til Malaga. Vi glæder os alle som små børn juleaften. Børnene har ikke snakket om meget andet siden vi bestilte billetter for en 4-5 uger siden. Der bliver en anderledes tur end vores normale charterferie. Denne gang har vi lejet en lejlighed og købt flybilletter hos Ryan Air. Det koster ca. en 1/3 af hvad vi gav for en uge på Mallorca samme tid sidste år. Vi håber på succes. Så tager vi 14 på samme måde næste år.

Indkøb til turen
Den har ikke fået for lidt i denne uge. Der skal bruges mange ting når man skal på ferie. Der er handlet badeshorts og børnesoldragter hos Miinto.se. CoPilot Navigation til iPhonen og lader til bilen hos QXL.

Planer for turen
Vi regner med at køre en del rundt i vores lejede bil. Blandt andet er der planlagt en tur til Gibraltar, hvor aberne render frit rundt. Vi håber på en sejltur til Afrika, men vi må se. Derudover skal der ses grotter og ting og sager. Resten af tiden bliver ved poolen, stranden og tapas restauranter.
 
Panel title

© 2018 larsen

Antal besøg: 99

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31593298912048sekunder