laurapwt - min pony Vera
Fødselsår: 2002  

 

Højde:

135 tror jeg jeg har ikke fået målt hende præcist  
 

Temperament:

vera er rigtig sød men har bestemt sin egen mening om tingene! og hvis hun først har sat sig ind at hun skal gøre en ting så gør hun det bare og så kan du sådanset gøre hvad du vil hun er fuldstændig ligegladsmiley.gif
men jeg elsker hende rigtig meget selvom jeg kan være rigtig irreteret på hendehjerte.png
hun er faktisk også en kylling og er meget bange for mange mærkelige tingsmiley.gif
 

Gangarter: ligenu hedder de skridt, grisepas, og galop
men hun skulle jo være femgænger så skal se om jeg ikke kan få hende gangsat engangsmiley.gif
 
Stævner: hun har aldrig været til stævne før og det gør hun heller ikke da hun ikke er specielt stævne hest, og jeg er ikke srævnemenneske.

 

Stamtavle:

hun har ingen stamtavle. for det var hvis ikke meningen at hendes mor skulle have været bedækket med hendes far og ham der ejede hendes far ville nu ikke indrømme at hans hingst er faren.
jeg går heller ikke op i stamtavle.
og jeg ved at vera er en islænder

hendes morsside kender jeg

hendes mor. mysla fra knudsbjerg 1998

morfar. fjølnir fra sigmundarstøum 1975

mormor. røsva fra kågkil 1994
 

Køn: en rigtig dejlig hoppehjerte.png  
 

 

Bemærkninger:

vera er min dejlige islænder hoppe på 9 år
jeg fik hende for snart ni måneder siden
og selvom vi har haft rigtig mange kampe og hun har været total træls at ride og gået imod biddet og ignoreret alt.
så elsker jeg hende alligevel af hele mit hjerte
vera er aldrig blevet gangsat så hendes gangarter er.
skridt grisepas og galop
jeg skal også have hende gangsat for en islænder skal helst kunne tølte og passe
vera har ingen stamtavle
men jeg skal have lavet en for min onkel som jeg købte vera af er næsten sikker på at han ved men faren er og så er det bare nogen blodprøver osv.

 veras "historie"
Fra første dag har du været helt din egen.
På vores første ridetur galoperede du af sted med mig op af en skrænt. der var fuld af træer, og jeg fik et chok mig der kun havde redet shetlænder.

Du gjorde mig usikker, og mens jeg sad og hamrede løs på dig fordi du kun tog to skridt ad gangen, og samtidig var bange for at du løb igen.
Det gjorde du også i fuld galop, henover en mark, og du kunne ikke stoppes.
Jeg blev en smule usikker på om jeg kunne styre dig, men jeg blev ikke bange for dig for alvor.

Jeg red dig en masse på ridebanen, og fandt ud af at når du ville noget så gjorde du det, og så kunne jeg sådanset gøre alt for at få dig til at holde op.

Men vera jeg elskede dig,så jeg lånte dig af ejeren som er min onkel. jeg fik dig hjem og du var vildt stædig og havde dine egne meninger vera.du løb rundt på ridebanen som om du bare bestemte selv. Og jeg kunne ikke holde dig væk fra midten af ridebanen. INGEN kunne! ! !

Du prøvede at give mig stød ved at gå sidelæns ind i hegnet men du fik selv stød og smed mig af. Det er den eneste gang jeg er faldet af digsmiley.gif

Du var godtnok umulig og jeg blev ireterret og vred på dig men aldrig bange for dig. Og jeg kæmpede stædigt videre. Du var også meget opmærksom og blev tit bange så du var godt nok ikke let.

Du var jo ikke ondskabsfuld du har fx aldrig prøvet på at smide mig af. Du var bare rigtig stædig, rigtig fræk, og meget meget speciel, Vera.

Du blev ved sådan og du var komplet umulig at ride normalt i 4 måneder. Vera du har virkelig temperament og viljestyrke! ! !

En dag kom jeg ud til dig sammen med en kvinde som havde reddet som ung og jeg fik ét tip af hende ”kun at styre dig med benene når du løb løbsk” og du var som forandret vera.

Du var nu mulig at ride normalt bortset fra din knap så gode ”gangart” grisepas. Men det var kun mig der måtte ride dig. Jeg vil rigtig gerne takke den kvinde 1000 gange for hendes råd har gjort det lettere for både mig og Vera.smiley.gif

Du er helt din egen og du er virkelig speciel…..

men Vera jeg fortsatte, og jeg gjorde det fordi jeg elsker dig du er min helt speciele pony hjerte.pnghjerte.pnghjerte.png


du er min drømmepony, den aller smukkeste, den stædigste, den frækkeste, den mest speciele, men den sødeste hest i verden. Og du er måske IKKE perfekt, for det er der jo INGEN der er. Men du er perfekt for mighjerte.pnghjerte.pnghjerte.png

ingen er perfekt. men nogen er perfekte for hinanden, og det ved jeg vi er verahjerte.pnghjerte.pnghjerte.png


 
Panel title

© 2018 laurapwt

Antal besøg: 1932

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4570209980011sekunder