Lavendelstien - Dagbog
7
2012

Skriv en overskrift

Referat fra Lavendelstiens sommerfest lørdag den 30. juni 2012

 

Efter mange overvejelser havde festudvalget besluttet at afholde festen 1 uge tidligere end normalt, men vi var heldige: vejret var med os og det blev en rigtig fin fest.

Det gik lynhurtigt at stille de 3 nyindkøbte pavilloner op, og snart var alt klar.

Der var tilmeldt 18 voksne og 1 barn, men desværre indløb der afbud på selve dagen, så vi endte med at være 14 deltagere. De fleste deltagere kom fra den sydlige ende af Lavendelstien, vi håber at få flere deltagere fra hele stien med næste år.

 

Igen i år var der arrangeret buffet, og anretterbordet bugnede med lækre retter.

Der blev spillet bingo, pakkelegen var som sædvanlig spændende til det sidste, og så blev der kastet med mukkert, spillet dart med drilagtige kastebolde, og det var meget svært at ramme med ringene på ringspillet.

Indkøbet af pavillonerne havde næsten tømt pengekassen, men med indtægterne fra bankospillet er der et pænt udgangspunkt for næste års stifest.

Det blev vedtaget at lægge stifesten på den 1. lørdag i juli næste år:

lørdag den 6. juli 2013

Det nye festudvalg blev: Katja, Morten, Helle og Bent.

 

Tak for i år fra det gamle festudvalg

Edvard, Franck og Per

July
8
2011

En side fra heftet "EJBY - bydelen i nord"

4e171d4698cbb08072011.jpgHer er en side fra heftet "EJBY - bydelen i nord". Heftet kan lånes hos Ulla og Per i nr. 27. Vi har også sommerbyens 25års jubilæumsskrift til udlån.   

Aug
2
2010

Velkommen til Lavendelstiens egen hjemmeside

Edvard (nr. 21), Per (nr. 27) og undertegnede Bent (nr. 2) synes vi skal have en hjemmeside, der til at starte med primært vil handle om stifesten, men som forhåbentlig vil udvikle sig til noget større, gerne med hjælp fra stiens øvrige beboere.

Som det er mange bekendt, blev den årlige stifest afholdt den første lørdag i juli måned.

Frank (nr. 25) mener at den første stifest fandt sted omkring 1993, så det er en gammel tradition som vi holder vedlige.

Festudvalget bestående af Ulla (nr. 27) og Birte (nr. 29) havde arrangeret en glimrende fest, og som billederne viser var humøret højt, ikke mindst under konkurrencerne, hvor disciplinerne bestod af lægning af puslespil, hammerkast og ballonkast (vandfyldte balloner).

Men også pakkelegen fik folk op af stolene, hver deltager var mødt op med en pakke der var pakket meget kunstfærdigt ind, og det var bestemte pakker der blev jagtet, så der var nogen der fik noget motion.

Næste års festudvalg består af Marianne (nr. 3) og Morten (nr. 31), bistået af Helle (nr. 2) der kender traditionerne.

Den redigerede adresseliste over stiens beboere er ved at være færdig, og vil blive omdelt i postkasserne.

Er der nogen der har noget på hjerte, så benyt endelig vores blog eller forum.

 

 
Panel title
Antal besøg: 6816

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15981006622314sekunder