lejdincampingvogn - Generelle regler

 Campingvogne & camplet
- yderligere info -

Det er ikke superklargjorte vogne. Der kan være mangler her og der.
- til gengæld er vores priser ikke astronomiske !
Og kom gerne og se vognene inden du beslutter dig for hvilken du vil leje.


Lidt generel info
Det er vigtigt for os og for dig at forventningerne passer til det der lejes. Drømmer du om 5-stjernet hotel, så anbefaler vi Tjæreborg, Spies o.lign smiley.gif
Vognene udlejes til alle ansvarlige mænd og kvinder fra 25 år og op - mener du at du født for sent, så ring og lad os høre nærmere.
Udenfor sæson gives der typisk 30% rabat. Lejes ikke ud til Festival-aber, fulderikker, junkies etc - for nu at sige det på godt dansk.
Langtidsleje (mere end 4 uger) : kontakt os for aftale om særpris. Ring for pris på weekender og enkeltdage. Husk venligst, ved afhentning af vognen, at fremvise kvittering for indbetaling af forudbetalt leje samt at betale depositum kr 2000 i kontant /check. Alle priser er med 25% moms. Vognene bliver inden hver udlejning dig.-fotograferet, så det er enkelt at afgøre, hvornår en eventuelt skade er opstået.
Af hensyn til fremtidige lejere, er rygning i vognene ikke tilladt - hverken at fyre den fede, eller Look Light. Udenlandskørsel og hund i vognen kun efter særlig skriftlig aftale. Det er IKKE tilladt at transportere uejnede rejsegods i vognen, eksempelvis cykler.

I perioden Man 1. jun - Lør 15. aug 200 samt højtider lejer vi normalt kun ud lørdag kl 13.00-15.00 til lørdag kl 10.00-11.00. Det kan derfor almindeligvis ikke lade sig gøre at leje vognen i eksempelvis 8 dage uden at betale for 2 uger, fordi meget få lejere er interesseret i en afkortet uge, og skiftedag normalt er lørdag.
Senere afhentning på ugen end lørdag, kan arrangeres ved forudbetaling af både leje og depositum (med aflevering lørdag kl 10.30)

Kontakt os på
Men inden du kontakter os om spørgsmål, se venligst da, om du ikke kan finde svar her på siden,
da vi får mange spørgsmål, der allerede er besvaret her på siden smiley.gif


Hvordan ser jeg om vognen er ledig ?
Ovenfor er en rød ramme for hver enkelt campingvogn. Her står hvornår, der er lavet fremtidige aftaler for vognene (tidligere aftaler slettes efterhånden). Efter datoen står vognens destination anført, og byen i parantes angiver hvor lejer bor. Du er velkommen til at emaile os, også med henblik på at blive skrevet op til leje i en uge som ser optaget - det kan ske vi får afbud eller en får ekstra vogn ind. 

Hvordan reserverer jeg en campingvogn ?
Der kan reserveres ved at forudbetale lejen. Konto Flemløse Sparekasse 0800-0000087335 som betalingstekst til modtager, skrives dit navn. Herefter bedes du sende os en email, hvor du skriver navn, adresse og telefon-nr. Bemærk: Reserveringen er først gældende, når vi har registreret lejen og udlejningen fremgår af hjemmesiden. Kom gerne og se vognene, inden du bestemmer dig for hvilken du vil leje.

Hvornår/hvor hentes/afleveres ?
Hvis ikke andet er aftalt: Afhentning lørdag kl 13.00-15.30. Aflevering lørdag 10.00-11.00. Vær venligst opmærksom på, at for sen aflevering koster - se evt under alm. lejebetingelser. Udenfor sæson kan der almindeligvis aftales andre tidspunkter. Du henter og bringer campingvognen på vores adresse.
Udbringning/afhentning
Vi kan normalt arrangere udbringning og afhentning. Det er dog en relativ stor udgift, da der medgår såvel tid som kørsel til denne opgave. Du skal som udgangspunkt regne med 5 kr pr kørt km. Dvs 4 x afstanden x 5 kr, da vognen skal både ud og hjem.

Hvad følger der med campingvognen ?
Vognene er som udgangspunkt uden udstyr, således uden service/bestik etc. Vi har valgt dette koncept for at spare tid og resourcer og for at kunne tilbyde dig en vogn til en lavere pris. Og du undgår at betale for noget du alligevel ikke bruger. Vi erfarer at mange uanset ønsker at tage deres personlige grej med, så de ved hvad de har. Du kan låne et 10 meter el-kabel uden beregning.
Når du camperer, er det altid en god idé at medbringe plastservice, elkedel, microbølge/minibageovn og el-radiator (alternativt varmeblæser) etc.
Vi har et begrænset antal gasflasker. Du kan låne en af disse uden beregning, hvis du har brug for det. Du må selv sørge for evt genopfyldning (ombytning på tankstation). Vi tilbagekøber ikke eventuelt tiloversværende gas ved afslutning af lejemålet, da det vil give os uforholdsmæssigt meget administrationsarbejde. Nogle vælger at leje/medbringe microbølgeovn og el-kedel, og det er en god ide. Faktisk kan man det hele med en micro-kombi-ovn, inklusiv koge en kop vand.

Valgfri leje af tilbehør (så længe laver haves):
Kemisk toilet: 100 kr. Bord + 4 stole: 75 kr.
Elradiator (lydløs 600-1500 Watt): 75 kr.
TV 14": 75 kr. Microbølgeovn: 75 kr.
Campingspejle 2 stk: 50 kr. Eller køb campingspejle hos os: 79 kr pr stk. Se model
her

Afbestilling ?
Ved afbestilling indtil 60 dage før lejeperiodens begyndelse refunderes 75 % af lejen
Ved afbestilling indtil 30 dage før lejeperiodens begyndelse refunderes 50 % af lejen
Ved senere afbestilling end 30 dage før lejeperiodens begyndelse, hæfter lejer for den fulde leje.

 
Panel title
Antal besøg: 611

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12772512435913sekunder