Lejlighed - Beliggenhed

Beliggende på den attraktive Islands Brygge, som i de senere år har gennemgået en kæmpe forvandling, og som nu kan tilbyde alle tænkelige bekvemmeligheder, såsom indkøb, trendy cafeér og et meget hyggeligt nærmiljø, her udlejes denne nyopførte lejlighed.

Lejligheden som er beliggende i Kompasset er placeret på 3.sal, og ligger med fuldstændig ugeneret udkig til vandspejlet, og blot et stenkast fra Bryggens havnebassin.

 

4be3369c0506806052010.png

 

Link til Google Street View af Jens Otto Kragsgade 

 

Arkitektur

Boligbebyggelserne er en del af en ny boligby i Havnestad Syd på Islands Brygge, der ligger mellem havnefronten og Amager Fælled. Grunden støder op til Islands Brygge og ”den blå kile”, der trækker vandet ind fra havneløbet – og de i alt 96 boliger har derfor en meget attraktivt beliggenhed tæt på centrum af København.

 

Bygningerne består af to høje klynger på en bølgende grønning. Udformningen af klyngerne, giver alle lejligheder gode lysforhold og udsigt i mindst to retninger. Da hovedparten af lejlighederne samtidig er hjørnelejligheder, opnås en god visuel kontakt til enten havnen eller den bagvedliggende grønne fælled. De enkelte tårne bevæger sig i et rytmisk forløb op og ned – nogle hævet fra jorden, alle afsluttet med karakterfulde penthouseboliger. Samtidig er tårnene forskudt i forhold til hinanden, hvilket understreger klyngens opbygning af enkeltstående tårne bundet sammen af transparente adgangsrum. Bygningerne er i op til 8 etager og står som en sammenstilling af slanke lyse tårne på en let kuperet grøn flade.

4be5ea7fd3d3109052010.jpg

 

 
Panel title
Antal besøg: 1281

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41861701011658sekunder