Leumica - Leumica

Hvem er vi.

migstudent4.jpg 

DK Leumica blev etableret i 2006, vi er et lille seriøst opdræt af den Hellig Birma og Kurilean Bobtail.

Familien består af Marianne, Emil og Lucas. Jeg er 27 år gammel, og fik min første interesse for racekatten tilbage i 2005, jeg faldt for racen den Hellig Birma, med det samme, og blev nød til at dele hjemmet med en dejlig kastrat.

Min første birma fik jeg tilbage i september 2006, en dejlig creme masket dreng, ved navn Peter Plys, desværre var det ikke meningen at vi skulle dele mange år sammen, og i januar 2007 blev jeg nød til at aflive ham på grund af sygdom, efter tabet af Plys vidste jeg at jeg hurtig skulle have en ny birma kat, og jeg fandt Kyra, som også blev min første avlskat.

I 2010 faldt jeg for racen Kurilean Bobtail, og jeg fik lov til at have en dejlig pige i foder mens hun ventede hendes første kuld, og da dette dejlige kuld kom til verden, blev både jeg og drengene enig om at vi blev nød til at beholde en dreng fra det kuld, og derved blev vores lille opdræt udvidet til 2 racer.

Vi har ikke mere end 1-2 kuld om året, da jeg gerne vil give mine killing alt det som de har fortjent, og der skal være tid til dem, lige meget om det er et kuld på 2 eller på 9 killinger.

 

Du kan læse mere om den Hellig Birma her

Du kan læse mere om Kurilean Bobtail her

Du er velkommen til at ligge en hilsen i min gæstebog

 
Panel title

© 2018 leumica

Antal besøg: 159

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34448099136353sekunder