Jacob Lind til KMD Challange Copenhagen - Om mig

Der findes sjældent nemme løsninger, men hårdt arbejde gavner altid. Udholdenhed - Giv ikke op -Når det gør ondt så er det man skal fortsætte det er der forskellen opstår.

§             Se muligheder frem for begrænsninger.

§             Hvis ikke du tager en chance, så vinder du heller ikke.

§             Du kan ikke satse på andre, du bliver nødt til at handle selv.

§             Derfor er min profil i personlighedstest også: Resultatorienteret.

Jeg har det sådan, at hvis man ønsker sig noget brændende nok, og er parat til at yde en indsats, så skal man også nok opnå det.

Jeg nåede at løbe en maraton inden jeg blev 40 år, Copenhagen maraton maj 2011.

Ikke nogen supertid men jeg gennemførte uden problemer.

Da jeg havde løbet den, begyndte jeg at interessere mig for IRONMAN og begynde at undersøge hvad KMD Challange Copenhagen august 2012 var, en fuld Ironman. Svømme km 3,8, cykle 180 km og løbe 42 km.

 

I september 2011 besluttede jeg mig for at nu skulle det være. Jeg gør det i 2012- en fuld IRONMAN.

 

Jeg brækkede desværre min skulder sidste år i August som jeg stadig bøvler en del med. Genoptræningen af min skulder hen over året har skabt min interesse for dette konstante træning´s udøvelse, kost, programmer, hjernen osv. Det føles at det er bedring skulderen har dog stadig nogen begrænsninger hvor det gør rigtig ondt. Jeg skal til ortopædkirurg her i DEC hvor en endelig beslutning skal tages.

 

 

Er det blot passionen for en sport? - Er det for at lære sig selv bedre at kende? Er det for at føle smerten og kroppen? Er det for at nyde den friske natur og se solen stå op om morgenen - mens man mærker varmen? Er det for ikke at blive dvask og doven? Er det for at komme tættere på sine drømmemål? Er det for at presse sig selv?

Eller er det fordi, man gerne vil mærke, at man lever?

 

Jeg tror på det her.

Jeg vil rigtigt gerne.

Jeg kan.

Jeg er ikke skræmt af distancen men der er jo en max tid, smiler. Jeg går ikke efter en hurtig tid, og uden helt at vide på nuværende tidspunkt hvor langt det tager mig. Jeg ligger vel på 12-13 timer. I øjeblikket er tiden ikke afgørende men naturligvis jo hurtigere jo bedre. Jeg vil de næste par måneder finde ud af om min tid er realistisk, og så rette den ind.

 

 Det er godt at have nogle mål, mit mål er at gennemføre en IRONMAN i 2012. Det er mange delmål undervejs med en masse andre løb, stævner osv. som jeg vil deltage i (hvis jeg har råd ).

 

Jeg har besluttet mig for at jeg vil ændre mit liv, og gennemføre en Iron Man. Med en startvægt på 96 kg og en højde på 178 cm svarende til et tockticker>BMIconfused.giftockticker> på xx,9 er udgangspunktet altså "svært overvægtig". Det bliver spændede at se min vægt ti løbet 12 Aug 2012

 

Jeg vil bruge denne side til at holde styr på træning, samle alle de informationer og tips jeg finder hver dag, mine gode links og naturligvis for at holde modet oppe og håbe på at dem omkring mig vil hjælpe mig når træningen er svær.

 

Som i kan se af alle de mange sider, så kræver det mange informationer. Jeg leder hverdag efter noget nyt, jeg kan optimere min træning med.

Forresten jeg blev 40 år sommeren 2011

 

Det koster mange penge at dyrke denne sport så derfor leder altid efter nogen der vil give økonomisk støtte, så endelig følg med under sponser siden.

 

Tak til min kone fordi hun "giver mig" tiden til at træne.

Tak til Stege ro klub for at give mig lov til at låne mig billederne.

Tak til alle dem der bakker mig op

 
Panel title

© 2018 lind

Antal besøg: 143

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-3,4978139400482sekunder