Linda Thejl - Forside
Equine Touch

Equine Touch er en blid manuel metode som påvirker hele hestens krop gennem vibrationer i bindevævet. Muskler bliver afspændt, og det styrker immunsystemet, påvirker nervesystemet positivt, og virker udrensende.

Da hesten har bindevæv i hele kroppen - muskler, sener, hjernen, indre organer, øjet - er det samtidigt en kraftfuld form for body work.
Hvornår kan man bruge Equine Touch

Equine Touch er et fint supplement til eksempelvis dyrlægebehandling, osteopati og kiropraktik, og i forbindelse med en skades-periode, under boksro eller hvis du bare gerne vil give din hest en gave. 

Equine Touch er også godt under (hård) træning og for heste der går konkurrence, da det fremmer restitutionen og holder musklerne bløde.

Equine Touch er også med til at ændre hestens negative adfærd eller dårlige holdning. Eller hvis hesten har haft en dårligt tilpasset sadel, eller har haft tand- eller hov problemer.

Velkommen

Hej! Min nye hjemmeside kan du finde på:

www.equinebodywork.dk
Eksempel på hvordan hestens symmetri i bagparten kan forandre sig udelukket gennem Equine Touch. Muskulaturen på højre side var helt indsunket inden første session, hvilket gav asymmetrien. 
Et andet eksempel på hvordan en overlinje kan afspændes og løftes gennem Equine Touch
 
Panel title

© 2022 lindathejl

Antal besøg: 4450

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.16024804115295sekunder