Linedance - Holdbeskrivelser

Hvad er Line Dance

Line Dance foregår enkeltvis på rækker. Musikken er blandet country og populær musik. Der vil være danse i forskellige tempo. Hurtige danse, som kan give sved på panden og valse i roligt tempo.

Der kræves ingen forudsætninger for at være med på begynderholdet, blot man kan tælle til 8. Linedance giver motion og man kommer til at svede.

Vil du se video af Line Dance, der er over 20.000 video på You Tube med Line Dance så god fornøjelse, klik her

4bf700a6395f321052010.jpg

Begynder

Holdet er for begynder dansere, og øvrige dansere, som gerne vil danse de lettere danse der er kendetegnede for et begynder hold. 
Vi koncentrerer os om danse på begynderniveau, der gradvist stiger i sværhedsgrad. For at lette indøvning af nye danse, vil musikken blive afspilles i reduceret hastighed, indtil danserne behersker dansetrinnene. Valget af dansene vil fortrinsvis være nye danse, så har du danset før og gerne vil lære nye lettere danse kan du godt vælge dette hold.

Let øvede

Holdet er for let øvede dansere, som har danset mindst en sæson. Det forventes at danserne kender de mest almindelige grundtrin og udtryk i Line Dance. Holdet tager udgangspunkt i de dansene fra sommerdans og nye danse vil gradvist stige i sværhedsgrad. Vi vil udlære nye spændende (hotte) danse på passende niveau, mixed med nogle lettere populære danse, som mange forhåbentlig kender
i forvejen. Musikken bliver blandet country og populær musik.

Mellem øvede

For dig der har gået et par sæsoner og har lyst til lidt mere, vil dette hold sikkert være sagen. Vi forventer at du er fortrolig med grundtrin. Dansene får flere drejninger og sværhedsgraden er også stigende, så der bliver udfordringer til dig, som holder af linedance. Holdet tager normalt udgangspunkt i de danse, som letøvet hold dansede i slutningen af sæsonen, men i denne sæson tages udgangspunkt i de svære danse fra sommer linedance.

 

 

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 6904

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4926850795746sekunder