- Forside

maskinsyet selvportræt     500416f76f06916072012.jpg

                              

                              VELKOMMEN til mit galleri.

 

Bortset fra et 6 mdr.s onlinemalerkursus er jeg  autodidakt og har haft utrolig glæde af mit kommunale bibliotek  - har ikke tal på alle de bøger, som jeg har lånt igennem årene  -  og stadig gør.

 

Det startede med stoftryk i nogle år, så lærte jeg at sy hatte (dog på et kursus).

 

Nu blev jeg glad for at væve og tog på Højskole et par gange, hvor jeg blev undervist af billedvæveren Mette Røssing, hvorefter jeg tog et voksent pædagogisk kursus, og underviste på aftenskole i 4 år.

 

Derefter blev jeg patchworker, hvilket jeg stadig er, men langsomt blev glæden ved at sy tæpper afløst af en enorm glæde ved at lave billeder i stof, og hver mandag er vi 3 veninder, der laver stofbilleder sammen.

 

Men i 1995 startede jeg så med at male, fordi jeg har haft den store glæde at ha’ børnebørn på  ferie i mange år, som jeg syntes skulle male ”rigtige” billeder, (så vi ikke skulle spille Matador hele tiden), og så blev jeg heldigvis selv fanget ind i acrylfarvernes verden.

 

www

 

Familie og venner har nu fået mig overbevist om, at jeg skal vise mine frembringelser frem for andre, hvilket falder mig svært, men  nu vover jeg forsøget.

 

www

 

 

 
Panel title

© 2019 lisatoedten

Antal besøg: 93

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15704202651978sekunder