liv-og-ensomhed - Forside

PERSONLIGHEDSBESKRIVELSE og ADFÆRDSMØNSTER

 

Jeg er efterhånden (i de sidste 10-12 år) blevet isoleret, ensom, enlig, deprimeret, glemsom, kan ikke koncentrere mig så meget. Jeg har vrede inde i min indre, blevet hævngerrig, sløv og dovn, og min handlekraft er forsvunden. Alt det her, og jeg ikke (kan) gøre noget ved dem. Ellers havde jeg altid været en aktiv og perfektionistisk person med høj ordenssans.

 

Det værste er koncentrationsbesvær, glemsomhed, depression, vrede og hævnakt, som jeg ofte er optaget af. Ofte, når jeg er alene (som jeg næsten altid er), tænker jeg på det hvad jeg har oplevet og reagere med at gøre noget fysisk, f.eks. at rejse mig, sige noget, slå på noget, bide sammen eller skære tænderne sammen, anspænde musklerne, sparke på noget, osv.. Men jeg gør ikke sådan når jeg er med andre.

Jeg gør sådan, fordi jeg har oplevet meget i fortiden, som f.eks. undertrykkelse, mobning, chikane, mishandling, o.l., både i barndommen og ungdommen. Det er reaktion på disse.

 

Jeg kan ikke tilpasse mig ret mange mennesker, og det er ikke noget nyt. Sådan har jeg været i mange år. Ofte har jeg det godt med andre i en kort periode, men det vil ikke vare i ret lang tid, inden al relation bryder sammen!. Ofte, når jeg er med andre, f.eks. til møde eller feste, er jeg alene, ikke ret mange vil være med mig og jeg kan heller ikke finde nogen til at f.eks. stå sammen med. . . . Det har mange årsager, bl.a. fordi jeg er perfektionist, ærlig, hård i min tale, nogen gange kan jeg stille store krav, kan ikke acceptere uretfærdigheder, hykleri, fordi jeg selv er oprigtig og hader hykleri og dobbeltspil. Derfor reagerer jeg ofte, når jeg opdager, at andre, som jeg taler med, er af denne type. . . Derfor bliver folk lidt tilbageholdende overfor mig, de bliver bange for mine reaktioner, tror jeg.

Som konsekvens af det her er jeg selv blevet tilbageholdende, for at undgå problemer og konflikter med andre, og resultatet af det, er blevet det hvad jeg er i (tror jeg).

 

Jeg er en stolt, troværdig, oprigtig, modig og udfordrende person. Jeg er ikke bange for noget, men jeg er bare ikke motiveret til at bruge mine gode karakterer på anden vis, jeg mangler lidt brændstof og opfordring.

Jeg er efterhånden blevet lidt (lidt for meget) stædig, insisterer på mine sagn og handlinger, også hvis det koster meget og fører til noget alvorligt. Jeg gør det ikke for at hævde mig eller markere mig selv, men af etiske og principielle årsager. Nogen gange kan andre misbruge mine fremfærder, f.eks. hvis der er noget fælles, så prøver de at opfordre mig til at gøre noget eller udføre arbejdet, fordi de ved jeg er af denne type. Men jeg gør det ikke, når jeg undersøger dem og finder ud af, at de ikke fortjener noget. Som reaktion på det her, kan de finde på at gøre noget imod mig, som f.eks. at skælde mig ud eller bagtale mig.

 

 
Panel title
Antal besøg: 127

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32144808769226sekunder