Trust your heart. Follow your dreams. - Mit liv!
Aug
16
2012

NFE!!

Er startet på efterskole, det er mega fedt! Og jeg har fået den sødeste roomiehjerte.png Det er kun fjerde dag og jeg snakker allerede med rigtig mangetongue.gif
Håber i alle har det godt:D hjerte.png!

June
24
2012

Sommerferie!

Så er der snart dømt sommerferie, det bliver fedt! Jeg glæder mig bare til sommerferien slutter så jeg kan starte på efterskole det bliver awesome! 
D.12/08-'12/'13hjerte.png


Knus Maria

Ps. Håber i har haft en fed weekend, det har jeg, Fredag, var jeg til dansk eksamen, fik 4 i mundtlig så det ok!(tror jeg har et eller andet med de der 4-taller jeg har fået 4 i alle mine mundtlige fag) Lørdag var jeg på Langeland og hente min søster fra efterskole. Og Søndag har bare været slap-af-dag, så er det almindelig skoledag imorgen og Tirsdag afslutningsfest, bliver fed! 
-God weekend allesammen!hjerte.png

June
9
2012

Sidste skoledag!

Vi havde sidste skoledag i går d.80-06-2012.
vi var på en hyggelig tur til Svendborg, hvor vi startede med at gå lidt rundt, og senere gik vi ned på "Jettes diner" og spiste, derefter gik vi rundt i byen, og ned på havnen og ventede på at klokken blev tid til at gå ned til Bowl'n fun. Vi bowlede fra klokken 22.00-00.00, så gik vi ned på havnen, og ventede på bussen og hyggede os dernede!
Jeg kommer til at savne dem alle sammen! Vi havde en mega hyggelig turhjerte.png
Love on you guys!hjerte.png

Knus Maria

May
27
2012

Dejlig weekend!

Det har været en skøn weekend, Fredag tog jeg ud til far. Lørdag stod vi alle tidligt op og kørte en tur til stranden, og i dag startede jeg dagen med gospelworkshop, og senere ud til mors kæreste til pinsefrokostsmiley.gif Og så er jeg blevet dejlig brun:D Det skønt med noget solskins vejr, så vi kan komme ud og få noget farvesmiley.gif
 

May
8
2012

8. maj - 2012

Puha!

Så er de skriftlige eksamener næsten overstået, der er kun biologiprøve tilbage. Også engang i juni de mundtlige prøver. Jeg glæder mig til det hele er overstået.Nu er der ikke særlig længe til sommerferie, bliver super dejligt!

Knus Maria

April
19
2012

Snart eksamen!

Puuh! Nu er der ikke særlig længe til eksamen.

Vi har trukket vores fordybelsesområder i Dansk i dag! Jeg var spændt!!
Men det var ikke så slemt.Og senere har jeg sang undervisning med den skønneste sanglærer. Og bagefter springgymnastik. FANTASTISK DAG!!


Knus Maria

Feb
1
2012

Onsdag D. 1. Feb.2012

Kære læsere.

I den her uge har vi musical uge og også de to næste uger, i dag har vi malet kulisser. Vi skal spille "Folk og røvere i kardemommeby". Det bliver sjovt, og bagefter vinterferie!!! 

 

Knus Maria

Nov
20
2011

Søndag d. 20/11.11


I dag var Rikke og jeg sammen, vi havde en rigtig hyggelig dagsmiley.gif
Men en dårlig aften, efter Rikke var taget hjem, kom min mor og storesøster op at skændes og nu er hun taget hjemmefra. Det er bare verdens dårligste aften og jeg har også bare tudet vildt meget, og prøvet at tale hende til fornuft og blive her, men ligemeget hvad så var hun over bevist om at hun ville tage hjemmefra.


Hilsen Maria

 
Panel title

© 2018 livelife

Antal besøg: 146615

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36563301086426sekunder