Logodesigns - Forside
 

Et logo er det, som repræsenterer virksomheden. Det er ofte det første man lægger mærke til, og vi ved alle sammen, hvor vigtigt et førstehåndsindtryk er. Det giver virksomheden et løft, for med et logo, er det slut med at blive overset. Vi kender alle Nike-mærket, Puma, Apple, ja det kan sågar være en fodboldklub som Liverpool. Hvad er en fodboldklub uden et logo? Hvad er Puma uden en puma på spring? Når vi husker f.eks. et tøjmærke som Nike, husker og genkender vi det på logoets form. Logoet er simpelt, stilfuldt og unikt. Det er unikt, forstået på den måde, at det er ”One of at kind.” Ikke to logoer er ens, til gengæld, er der firmaer der hedder det samme. Derfor er det vigtigt med et logo, for det tager man aldrig fejl af, og det er det man husker bedst.

Det perfekte logo er derfor simpelt og stilrent og kan lettere blive husket af den enkelte person. Et flot farvespil, ender altid med et godt resultat. Hvis farverne ikke harmonerer, er det svært at redde resten af logoet. Det er noget af det jeg gør mig rigtig grundig omkring.

Da jeg har arbejdet med logodesignerprogrammer i efterhånden nogle år, ved jeg derfor hvad der kræves, og hvad der harmonerer. Jeg kommer med kreative idéer, og kan kreere et logo som bare batter!

Jeg har fået mine erfaringer ved at lave logoer til virtuelle fodboldklubber, samt logoer og logoudkast til nogle få virkelige firmaer.

Mine tidligere kreationer ligger under siden med mit logogalleri, hvor jeg har kombineret de logoer jeg har lavet til rigtige firmaer, med de logoer, som jeg har lavet til de virtuelle fodboldklubber.

Prisen for et logo vil ligge på et interval fra 500-1200 kroner, afhængigt af, hvor krævende opgaven er. Jeg kan gøre det billigere end andre, fordi det er noget jeg nyder at lave i min fritid. Prisen på logoet bliver besluttet umiddelbart efter du er kommet med dine ønsker, forslag og tanker omkring logoets udseende og formål.50748070b437a09102012.png

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 3496

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46949911117554sekunder