Lone´s hjemmeside - 19 dage gamle

Status og lidt nyt fra hvalpens hverdag.

 

For 2 dage siden begyndte ´vi for forste gang at lege lidt med hinanden og det bliver mere og mere for hver dag nu. Vi er nogle rigtig små grisebasser sige vores ejer for vi tisser i kassen så vi skal ha tørre aviser hver morgen{#smileys123.tonqueout}, men vi spiser og vokser også godt!!!

Om eftermiddagen havde vi først besøg af nogle som måske vil købe en lille pige vovse.

Så kom der besøg af 2 dejlige familier som har købt brune og lille gule, vi er sikker på at de vil få et par gode hjem der om 5 -6 ugers tid og de vil få glæde af at kunne se hinanden ofte.

Charlie skal den lille grønne hanhund med striber i halsbåndet ( ja vi skal jo kunne se forskel) er også reserveret til et nyt hjem. Vi ønsker alle 3 famillier tillykke med deres kommende vovser og håber at vi ind i mellem hører om hvordan det går med dem.

Efter besøg fik vovserne en lur og så måtte de en tur ind og lege lidt i stuen med børnene fordi vores opvaskemaskine var gået i stykker og deres kasse måtte flyttes så vi kunne få sat den nye opvaskemaskine op. Det kom der en del gode billeder af ( nogle af dem taget af vores 8 årige søn) jeg sætter fluks et par stykker ind her på siden.

 

Se under Skønne hvalpe!!!

i58443158._szw565h2600_.jpg
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 33542

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52287411689758sekunder